Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
žasto stavljas to , oces si blok izbacit iza, nije ti to bas za ugodnu voznju, taj distancer je vise za izložbu, ili drag race, hm
nisam probao, ali rox je i sam po sebi nizak, ovako mu jos pada visina ,trebat ce mu drugi amontizer koji samim time i vise pati , necu pametovat to ce sve sam vidit kad slozi, meni osobno izgleda bzvhttp://www4.slikomat.com/09/0802/syr-DSC082.jpg
Ništa ne pada visina ako produži amortizer, bilo distancerom, bilo dužim amortizerom, a mora ga produžit da bi mogao složit sve.Nekom je bezveze nekom je super.Netko radi skuter za styling, nekome je nešto drugo važnije.Mislim da Igi radi skuter za sebe, a ne za nekoga s foruma
Ne pada mu visina, nego mašina dolazi u drugačiji položaj, kaj nije baš dobro. Ovaj na slici jbt diže šahtove sa spuhom po ulici kad se vozi.... Kaj je preveč niti s kruhom nije dobro... al vjerojatno nebu ko ovaj na slici!
haha ma ne..ovaj nosac sam stavljo zbog karburatora da ga mogu drzat pod 45 stupnjeva..nece niko sjedit iza tako da sumnjam da ce puknut a i savija se pod dobrim kutem.opruga se ujednaceno savija