Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Kadet MORH-a  (Posjeta: 2600 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline stoper06

• Tržnica : (+1)
  • forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin (Oštarije) :)
  • Moj Skuter: yamaha ROX
  • MojSetup: ajkula
Kadet MORH-a
« : 25 Studeni, 2010, 19:56:12 »
Ima li ovdje mozda koji kadet MORH-a...zanima me odlazak na taj program...pa ako mi ima tko od >>>reklamiranje<<
Zahvaljujem!
2T rulles

Offline Luksy

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Šibenik
  • Moj Skuter: Gilera Runner sp
Odg: Kadet MORH-a
« Odgovori #1 : 25 Studeni, 2010, 20:23:37 »
ja san isa za pilota i sve su nas pobacali premda san zadovoljija psihotest i ljecnicki pregled
navodno san naknadno sazna da i u godini prije nije niko prosa,a razlog je taj da nemaju novaca za osposobit avione na kojima se kadeti uce vozit
tako da ako si mislija za njega ic nemoj gubit vrime  :icon_thumright:

a sta se opcenito tice "zivota" u vojarni cernomerec u kojoj san ja bija 2 dana, nije im lose nimalo koliko san cuja po pricama i vidija
PRODAJEM
Dijelove:GILERA 98-05

Offline zL!Ko

• forumski skuteraš
  • volim ritam roka i turbofolka
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Crikvenica
  • Moj Skuter: DT 125
  • Moja Kaciga: bez vizira
  • MojSetup: /
  • MojSpuh: ser.
« Odgovori #2 : 25 Studeni, 2010, 20:36:08 »
dosta vremena sam i ja bio zaludjen tim kako cu ic za pilota preko tog programa, al nakon sta sam sazno kakvo je stanje u morh-u reko ko ga jebe. Zaradit pare pa polozit za jedrilicu, i vozis se vise nego pilot osrh :D

Offline stoper06

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #3 : 27 Studeni, 2010, 00:47:02 »
ma nebi ja za pilota...nesto drugo...bitno mi je da zavrsim fax i jos godinu polazem za časnika i to odradim...pa me zanima sto je potrebno...jesu li pregledi strogi jako...i jel bi se vise isplatio odlazak za Kadeta MORH-a ili u policijsku akademiju...u oboma mozes napredovat ljepo...
2T rulles

Offline danc00

• Tržnica : (+19)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Krapinske T.
  • Moj Skuter: ZX-6R
  • Moja Kaciga: Airoh Pit-OneX
  • MojSetup: XD
  • MojSpuh: Akrapović
« Odgovori #4 : 27 Studeni, 2010, 01:00:03 »
MORH je super, ak ćeš godine davat u roku, jer u suprotnom si naje ko žuti. Znači nema zajebancije sa školom. Drugo, dosta teško je upast jer ih se JAKO puno prijavi, pa moraš jako dobar biti u prijamnim testovima da bi upal.

Moj frend je to prošo i došo do psihijatra koji ga je srušil, veli da su pričali 10-15 min i da je rekel da on njega ne vidi ko vojnika ili nekog ko bi dobro služil vojsci. Jer je rekel da nebi išel nekam van u rat jer to nije njegova stvar, :toothy12: (ko recimo u Afganistan i sl)

A za MUP ti je lutrija... tu ni sam ne znaš po čemu prozivaju, neke jer su JAKO dobri po testovima a neke jer MORAJU proć, a tih MORAJU je većina...

Sve je besplatno i možeš probat, niš te ne košta, ak te zanima i ak si ozbiljan samo napred, jer u protivnom bš imal više štete neg koristi, pogotovo sa MORH-om.
2006.-2012.Yamaha Aerox 46, by danc00
2012.-2013 Gilera Runner VXR
2013- Kawasaki 636

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #5 : 27 Studeni, 2010, 11:34:41 »
znam ja dva decka koji su otisli u vojsku u 9 mjesecu,s jednim jako dobar,izbor je jako uzak,zovu samo decke koji imaju informaticki fax zavrsen,a i pripreme su im rigorozne itd,ugl bez veze nema nista

Offline stoper06

• forumski biciklist
« Odgovori #6 : 28 Studeni, 2010, 01:46:05 »
MORH je super, ak ćeš godine davat u roku, jer u suprotnom si naje ko žuti. Znači nema zajebancije sa školom. Drugo, dosta teško je upast jer ih se JAKO puno prijavi, pa moraš jako dobar biti u prijamnim testovima da bi upal.

Moj frend je to prošo i došo do psihijatra koji ga je srušil, veli da su pričali 10-15 min i da je rekel da on njega ne vidi ko vojnika ili nekog ko bi dobro služil vojsci. Jer je rekel da nebi išel nekam van u rat jer to nije njegova stvar, :toothy12: (ko recimo u Afganistan i sl)

A za MUP ti je lutrija... tu ni sam ne znaš po čemu prozivaju, neke jer su JAKO dobri po testovima a neke jer MORAJU proć, a tih MORAJU je većina...

Sve je besplatno i možeš probat, niš te ne košta, ak te zanima i ak si ozbiljan samo napred, jer u protivnom bš imal više štete neg koristi, pogotovo sa MORH-om.

da to mi je jasno da moram davati sve u roku...inace j#bo jeza...oko 20 000kn vracanja ...a ova izjava mu je bila jebena....hehehehe....

znam ja dva decka koji su otisli u vojsku u 9 mjesecu,s jednim jako dobar,izbor je jako uzak,zovu samo decke koji imaju informaticki fax zavrsen,a i pripreme su im rigorozne itd,ugl bez veze nema nista

ma ovo za vojsku ides da zavrsis fax...tj oni ti plate fax i sve a ti moras samo u rokovima davati...skupiti 49 cts...tih bodova,,,kaj god...lol...u biti cini mi se zanimljive te prpreme...vjezbe...i ta dr sranja...

morat cu dobro razmisliti...bilo bi najbolje da se prijavim na oba mjesta...pa vidjet gdje upadnem...a ako u oba necu se moci odluciti j****u...a i kad gledas i u MUP-u ako ne polozis isto vracas pare ulozene u tebe...tako da je slicno...
2T rulles

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #7 : 29 Studeni, 2010, 13:00:58 »
ECTS bodova,a 49 je jako jako puno,to moras dat npr 10 predmeta ako su po 5 bodova,a nisu svi

u mupu ako upadnes sve ti placaju,i akon obuke te posalju npr u dubrovnik i ti odbijes,onda im moras vratiti 100 000 kn jer si se obezao 5 godina kod njih biti di te posalju

Offline stoper06

• forumski biciklist
« Odgovori #8 : 29 Studeni, 2010, 17:01:05 »
ECTS bodova,a 49 je jako jako puno,to moras dat npr 10 predmeta ako su po 5 bodova,a nisu svi

u mupu ako upadnes sve ti placaju,i akon obuke te posalju npr u dubrovnik i ti odbijes,onda im moras vratiti 100 000 kn jer si se obezao 5 godina kod njih biti di te posalju

jbg nije mi E primilo...placaju i u vojsi i u mupu...u mupu isto ako ne polozis moras placati...budem vidio...prijavit cu obadva natjecaja ako uspijem pa vidjeti di cu upasti...i raspitati se jos u MORH-u za to...
2T rulles

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #9 : 29 Studeni, 2010, 23:39:42 »
ja sam bio u mupu i na testiranju,a za morh ni ne saljem jer bez veze ne mozes nista