ja imam u lapu pentium dual core 4400 2.3ghz jel se da to ubrzati?
Iskreno, nema koristi od klokanja laptopa jer će se grijati više, baterija će manje trajat a i klokanje laptopa je dosta zajebano kad nema klasičnog biosa iz kojega možeš klokat, već u većini slučajeva moraš naći koja verzija čipa clock generatora je na ploči i onda pomoću porgrama SetFSB klokat iz windowsa.
sad mi je temperatura 35 proca na koliko bi mogo dignut da nema pregrijavanja mislim do koliko bi bila optimalna temperatura
a i nesto sam gledo da je obavezno nesto sa ramima napravit da radi kak se spada nesto da bude fsb 2/1
Skini si
Prime95 i pokreni ga i onda vidi kolika ti je temperatura. 35 stupnjeva ti je temperatura dok ništa neradiš, a dok igraš temperatura je viša. S ovim gore programom simuliraš opterećenje procesora te tako možeš vidjeti dokle ti zapravo ide temperatura procesora.
pa moras ih samo vratit na 800,nesmiju to prelazit i to je sve
lool, aj obriši ovo dok netko nije vidio
Ako mu memorija radi normalno, šta ju ima spuštat na 80oMHz. Neće se sigurno zapalit
hladnjak nema nikakve veze sa mogucnostima procesora
Kako nebi imao, bez dobrog hladnjaka se možeš pozdravit sa ozbiljnijim klokanjem!
PS kamikaza, ghost, anim... Nemojte pisati gluposti za koje niste sigurni, jer bezveze ljude šopate sa dezinformacijama!