Imali smo prometnu nesrecu 05.08.2010. Ja i seka smo isli kuci, ona je vozila skuter, ima vozacku (B kategoriju). Ne znam zbog cega, cesta je bila prazna ona je izgubila kontrolu ili nije pazila i mi sletili sa ceste udarili bankinu i upali u kanal!
Auti su stali zvali su hitnu i policiju i za 15 min je nas pokupila hitna. Dosla je policija tata vec bio tamo, oni su slikali skuter i skinuli tablicu! Poslije 2 sata su dosli na hitnu da im sve ispicamo i provjerili su alkohol u krvi (0.0)!
Zanima me zasto su seku prijavili kad nismo nikome napravili nikakvu stetu! Prijatelj je prije nas imao prometnu sa skuterom, ali on nije prijavio policiji sam je otisao na hitnu i tamo je ispricao slucaj, danas sam bio kod njega i kaze da je i on dobio prijavu od policije!
Sta napraviti sad? 1. Ne pise opce da sa strane kolnika je velika rupa od 10 cm zato sto su stavili novi asfalt i nema kamenja gdje se moze stat!
2. Nema opce krivine, skroz je ravna cesta!
3. Pise citat "nije prilagodila brzinu kretanja mopeda" ako moped ide max 45 kmh, sto su oni i zapisali kako nebi mogli prilagoditi brzinu!
Molio bi pomoc, mi necemo ovu kaznu nikako isplatiti, opce nisu fer!