hehe,nisam ja pocetnik vozac,vec vozim 7g....uglavnom,auto je najbolje kupovat od ljudi koje znas,a ne od nekih preprodavaca koji su ga sklepali od dijelova sa otpada.
golf 1.6 d je prakticki nepoderiv auto,moj frend je imao golf 1 1.6 d,sat mu je crkao nakon 680 000km,jos se 3g vozio,imao je samo jednu polugeneralku,ali zato ostatak kareoserije je bio katastrofa.
a to sto hyundai ima karoseriju od papira i sto kurca ne drzi cestu,niti se ja namjeravam negdje zabit,niti namjeravam divljat,kad sam bio mlađi sve sam to prosao,sad sam se prebacio na economic penzionersku voznju.
a ona groblja od automobila sto su stara po 20g ne dolaze u obzir,lima nemaju,lak ih drzi...
moj stari ima aurisa 1.4 97ks,auto je trom,za preticanja nikakav,dok sa accentom bez problema pretices,jer ima solidna ubrzanja,potrosnja po otvorenoj cesti mu je 6l (90 kmh),dok u gradu oko 7.5,a ako se vozis autoputom 150kmh onda je potrosnja 11l.
inace auto u 4 brzini ide 170kmh(isprobano prije 2tj),tak je isao i kad je novi bio.jos je nedavno svo remenje promjenjeno i ostale potrebstine.