vidit cu kako ce se frendu ponasati skuter sa tako necim.. imam cpi-jev variomat koji puno bolje radi od serijskoga iako fizicki isto izgleda, pa sam zadovoljan.. prije je bio uzas, nije preko 70-75 isao
edit: jucer sam rastavio karb i gledao zasto se ponasa ko pi*ka kad je u pitanju protok goriva i skontao da rasprsivac sto stoji izmedju dizne i igle ima dopola izbusene rupice za rasprsivanje benzina.. mozda je fus metoda ali znam da neki karbovi imaju citavom duzinom izbusen rasprsivac, pa sam tako ja uzeo 0.33mm burgiju i probusio jos 8 rupa, po 2 na svaki kraj reda.. burgija je mrvicu manja od serijskih rupa, njih ima 12 i ciljam da su oko 0.4mm promjera, sto bi bilo ukupno 1.5mm^2 ukupne povrsine + 8 novih rupa sto je 0.68mm^2. kojih 45% dodatnog protoka kroz rasprsivac, pitanje je sad dal je moguce da ce biti toliko bogatija smjesa, neznam, provjerit cu, ali sam osjetio nakon par kilometara da je bogatija jer mi je poceo pljuvati na auspuh smjesu, testirat cu boju svjecice u ovisnosti o okretajima i otvorima gasa, jer karb ima takvo ponasanje da je na malim okretajima i malom gasu smjesa bogata a na visokim okretajima i na istom gasu siromasna..