zbrojite se malo...skroz se zbrojite
kakve vi to ljute pile vozite da neki bog osjetite...ja gdje god sam točio motor,auto-motor je išao isto.Neznam,očito nemam tako dobro kalibrirane senzore u glavi pa ne osjetim tih cijelih 0,01 sec brže ubrzanje do stotke i 2km/h na sat veće krajnje brzine do koje ionak rijetko kad idem...
i točio sam roxa s due+om na ini konstantno,nikad nisam imo nijednu detonaciju na glavi,a kompresija je bila oveća,i isto sad na mitu imam 13,5:1 kompresiju,točim 98icu,nekad 95icu i to pretežito na INI i pogodite na glavi nema nijedne detonacije.Pa onda neznam zašto tamo gorivo nevalja,to je meni sve isti k**ra*.
A kad netko bude meni pred očima sve gorivo van izvadio,imo s raznih benzinskih gorivo,i to svih recimo iste godine gradnje(jer se smeća zna nakupit u rezervarima u zemlji),te taj isti auto na potpuno isti način testiro na dinamometru onda ću vjerovat da to strašno puno znači.A do onda su to samo priče za punit stupce u nekim auto-moto revijama koje su vrlo vjerojatno sponzorirane od samih benzinskih crpki koje su proglašene najboljima...