Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: blokade na derbiu gp1  (Posjeta: 14717 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline marko.p

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Karlovac,Zagreb
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
  • Moja Kaciga: HJC, IXS
Odg: blokade na derbiu gp1
« Odgovori #40 : 10 Listopad, 2007, 21:41:38 »
a kako ga naštelat?

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #41 : 10 Listopad, 2007, 21:46:38 »
probaj malo zategnut vijak zraka pa se probaj vozit,ako jos vise bude trokiral onda ga otvori pola kruga =180 stupnjeva

Offline odin

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Krk
« Odgovori #42 : 10 Listopad, 2007, 23:52:23 »
a šta je s štelanjem omjera zraka i goriva,kako to naštelat??
znam da pitam gluposti,nisam to nikad prije radil...

i onda jos hoces garanciju, nakon sto postelas sam pola motora :)

inace, kod nas (krk) je redovan servis 300kn + ovo sto si ti htio jos 100kn, ukupono 400.
mislim da ti je tako manje vise svugdje.

a zeznuto se igrati sa diznama, jer mozes sje*ati auspuh, ako stavis preveliku diznu, razvija se prevelika temperatura u auspuhu i onda ode vrit...
ako ides mijenjati diznu, obavezno mijenjaj i auspuh, stavi pollini ili tako nesto... ali onda opet gubis garanciju...

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #43 : 10 Listopad, 2007, 23:59:58 »
a zeznuto se igrati sa diznama, jer mozes sje*ati auspuh, ako stavis preveliku diznu, razvija se prevelika temperatura u auspuhu i onda ode vrit...
ako ides mijenjati diznu, obavezno mijenjaj i auspuh, stavi pollini ili tako nesto... ali onda opet gubis garanciju...

kud bas polinija nađes

mislim, ako vec stavi veliku diznu temperatura ce mu biti povecanja u grani spuha zbog eksplozija tj. viska ne izgorenog benzina

...sigurno se tako nece voziti, da mu stalno puca iz spuha

teorija stoji, al u praksi se sigurno tako nece vozati

It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline marko.p

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
« Odgovori #44 : 11 Listopad, 2007, 14:40:51 »
za sada se ne mislim igrat s diznama i spuhovima i rolica,mislo sam stavit lakše ali nemam volje zezat se s tim i tražit koje najbolje odgovaraju....

za sad me mući to gušenje,probao sam zategnut vijak pa popustit ali samo je gore ili isto,bolje nije...

kad dam gas jedva krene pa povuće ko blesav i dobro ide na 3/4 gasa i onda  kad dam puni gas poćne se gušit pa malo povuće i tako.......

u servisu je bio ali nista od toga.....

na peugeotu se tako nešto nikada nije dešavalo

Offline antonioh0st

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: GP1 50 race
« Odgovori #45 : 11 Listopad, 2007, 16:25:03 »
Citat:
jel problem skinut sa auspuha? morase nesto rezat?varit?
sa spuha sreži sva sljepa crijeva,ja sam još i nekakvu cijev srezao koja ide sa spuha u neko kučište(nemam pojma kaj to je) i te rupe zavariš,malo pofarbaš i to je to...

sa auspuha ide cijev i gumicom je povezana sa drugom cjevi koja ide u neko kuciste,kad odreses cijev koja ide sa auspuha sta sa ovom drugom? sam je onak ostavis?

Offline marko.p

• maxi forumaš
« Odgovori #46 : 11 Listopad, 2007, 20:56:18 »
tu cijev odrežeš i izvadiš iz kučišta i ostala crijeva srežeš i to je to.....

skinul sam i prsten,skuter dobro povlaći i vozil sam ga do 75 dalje nisam a koliko će još ić neznam ali ćini mi se da još bi mogao......

potrošnja s blokadama mi je bila 3.7 l/100 km a kolika će bit dalje čemo vidjet

Offline DJ_MY_SOUL

• forumski pješak
  • *
  • Moj Skuter: Derbi GP1 Racing
« Odgovori #47 : 18 Listopad, 2007, 22:52:18 »
Ja sam skinuo blokadu kada je bilo 0km na satu. Nisam prelazio vise od 60km/h, i nisam dao jaci gas od 1/3. Skidanje sam platio 100evra u derbijevom servisu u Novom Sadu, i mislim da mi jedna nije skinuta ona najvaznija, iz grane auspuha ide neko drugo malo manje crevo, a nije odseceno. Posto je serijski runner brzi od mene, onda u to sumnjam. I to su velike razlike gde koji ide, 10km/h brzi uzbrdo... Vratio sam mu serijske rolnice 7.0gr, a tamo su mi stavili 6.0gr, i dosta bolje ide sa 7.0gr! Ubrzanje je bolje sa 7.0gr. Ni ja sam nisam verovao. Stavili su mi vecu diznu, i motor mi trosi 7 litara na 120km sto je stvarno previse!
« Zadnja izmjena: 18 Listopad, 2007, 23:19:15 DJ_MY_SOUL »
RED POWER

Offline pitaNS

• maxi forumaš
  • samo gas
  • Mjesto: Novi Sad
  • Moj Skuter: JeTfOrCe,ApRiLiA SR
  • MojSetup: kako ono - high end?!
  • MojSpuh: prdekalica neka Roost
« Odgovori #48 : 19 Listopad, 2007, 19:15:22 »
to ti baš nije dobro što si tako rano skinuo blokadu al aj dobro ako kažeš da ga nisi pržio onda ok!
Skidanje blokade si jako puno platio...da ne kažem odrali su te...mogao si sve sam uraditi!

7 lit na 100 km je previše, ne bi smeo da ti troši više od 5,5l...

za to malo crevo što kažeš, mislim da to nije blokada al aj neka neko drugi potvrdi!
MHR 70..MHR radlica...Roost Sprint...PWK 21mm...Malossi Selletra...MHR OR prenos...itd itd

Offline marko.p

• maxi forumaš
« Odgovori #49 : 19 Listopad, 2007, 19:20:51 »
ja sam skinul i to crijevo.....moj meni troši 3.7 l na 100 km....malo...

Offline DJ_MY_SOUL

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #50 : 20 Listopad, 2007, 00:14:55 »
Skuter je mnogo komplikovan. Bolje mi je bilo da ovaj skine blokadu posto mi zapravo o tom "cudu" nismo imali pojma, posle 2000km kada me je oladio serijski runner, shvatio sam da nesto nije u redu. Cak me i glupavi jet force prestize. Onda sam stavio prst na celo, razmislio gde su bre onih 8,5 konja ? Na prolece ako ne uzmem nesto jace, sigurno varim tecnigas od standardnog skutera :) Ne pada mi napamet da dajem preko 200evra, aj bar da je Yoshimura...

http://youtube.com/watch?v=Xcgh1g2iu5A ubrzanje sa 7.0gr gde ide 5km/h brze uzbrdo.
http://youtube.com/watch?v=I-ihM59TsFg ubrzanje sa 6.0gr gde ide 5km/h manje uzbrdo.

Da li i vasi ovako "lete" ?
RED POWER

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • maxi forumaš
« Odgovori #51 : 20 Listopad, 2007, 00:28:31 »
pa ti mos staviti samo onaj leo vince titanijum ili kako se vise zove onaj ravni...kod nas kosta preko 2000kn

ili sam ja nesto krivo skontao...ne kuzim te bas najbolje

Offline X-Thug

• maxi forumaš
  • Osobni Text?
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: BMW E91
« Odgovori #52 : 20 Listopad, 2007, 01:46:50 »
Skuter je mnogo komplikovan. Bolje mi je bilo da ovaj skine blokadu posto mi zapravo o tom "cudu" nismo imali pojma, posle 2000km kada me je oladio serijski runner, shvatio sam da nesto nije u redu. Cak me i glupavi jet force prestize. Onda sam stavio prst na celo, razmislio gde su bre onih 8,5 konja ? Na prolece ako ne uzmem nesto jace, sigurno varim tecnigas od standardnog skutera :) Ne pada mi napamet da dajem preko 200evra, aj bar da je Yoshimura...

http://youtube.com/watch?v=Xcgh1g2iu5A ubrzanje sa 7.0gr gde ide 5km/h brze uzbrdo.
http://youtube.com/watch?v=I-ihM59TsFg ubrzanje sa 6.0gr gde ide 5km/h manje uzbrdo.

na nizbrdici da i kad su zagrijani

a sta bi ti tia,to ovisi kakvoga uvatis...i ovisi o tvojoj tezini i aerodinamicnosti
...........1...........8...........7...........

Offline pitaNS

• maxi forumaš
  • samo gas
  • Mjesto: Novi Sad
  • Moj Skuter: JeTfOrCe,ApRiLiA SR
  • MojSetup: kako ono - high end?!
  • MojSpuh: prdekalica neka Roost
« Odgovori #53 : 20 Listopad, 2007, 10:36:29 »
da ja baš ne znam šta bi ti hteo...?
po tvojoj priči sam skontao da ti motor ne ide nikako, to ti je to za serijalu...ide sasvim ok za serijalu...
MHR 70..MHR radlica...Roost Sprint...PWK 21mm...Malossi Selletra...MHR OR prenos...itd itd

Offline DJ_MY_SOUL

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #54 : 20 Listopad, 2007, 12:13:34 »
Ovo je lose za serialu. Kao sto sam napomenuo jet force 50 sa blokadom me ostavi 2-3 metara. Kymco neki smesni ruzni, stariji od 2000-og od 50 kubika, me takodje ostavi i to nekih 5m. Serijski runner me ostavi preko 5m. Mislim stvarno nesto nije u redu.... Skinucu na prolece ovu blokadu, pa cu videti.
RED POWER

Offline vpucko

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Belisce
  • Moja Kaciga: Nolan N84
« Odgovori #55 : 20 Listopad, 2007, 13:22:03 »
pa nisi jos skinuo blokade, hehe uuu ce bit veselja kad budu dolje, sjecam se kad sam ja sjeo na skuter nakon skinutih blokadi, uffffff taj osjecaj, a trajao je punih 5 km heheheh i onda se naviknes i gotovo :)

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • maxi forumaš
« Odgovori #56 : 20 Listopad, 2007, 13:46:35 »
pa nisi jos skinuo blokade, hehe uuu ce bit veselja kad budu dolje, sjecam se kad sam ja sjeo na skuter nakon skinutih blokadi, uffffff taj osjecaj, a trajao je punih 5 km heheheh i onda se naviknes i gotovo :)

pa jesi ti pogledao filmice  :dontknow: motor ide 80 po satu, jel moda treba malo taj karb nastelati  :dontknow:

koja blokada?, na variomatu je skinuta, e sad na spuhu, jel skinuta li nije, ili je djelomicno...ne kuzim bas te piaggio blokade
« Zadnja izmjena: 20 Listopad, 2007, 13:48:31 igor.sb »

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #57 : 20 Listopad, 2007, 17:54:17 »

privari tecnigas i prestizat ce te svaki moguci skuter i ostavljat na startu :) od oni cunga-lunga do Gilere....
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • maxi forumaš
« Odgovori #58 : 21 Listopad, 2007, 16:20:01 »
ne moze staviti tecnigas ida hoce...po 2x kazem

Offline stark1

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera runner 50 sp
  • MojSetup: *
  • MojSpuh: *
« Odgovori #59 : 21 Listopad, 2007, 16:46:00 »
za derbi nepostoji tecnigas