I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
mislim da bi subota bila bolja! u ponedeljak se mora raditi pa se valja malo i odmoriti od puta!
Ja nemam pojma da li radim u subotu. Majku im, ubijem se na tom poslu (tj. pilani), još mi samo fali da radim u subotu
..a šta je to oguljin..??
Citat: Agil - 10 Srpanj, 2008, 22:19:29..a šta je to oguljin..??ti se zezaš ili ozbiljno neznaš gdje je ogulin?
Radim u Ventilatoru. Radio sam i u Semmelrocku na slaganju betonskih opločnika i mogu reć da je to mačiji kašalj prema ovom.
ma pusti pilane i to sve drugo idemo mi veceras pice traziti
ma lako meni za tebe ne bojim se ja za da ti nes vecesat dobiti ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------SIPAK
bilo bi dobro ono sta robi kaze,samo ima jedan problem,ja i swat imamo jedini vozacke a i on sad prodaje skut...(mislin od mladje ekipe) tribali bi nac ovog kaznioca i IZd-a....
Citat: X-Thug - 12 Srpanj, 2008, 21:29:37bilo bi dobro ono sta robi kaze,samo ima jedan problem,ja i swat imamo jedini vozacke a i on sad prodaje skut...(mislin od mladje ekipe) tribali bi nac ovog kaznioca i IZd-a....daj pitaj dečke kod vas u zadru a speedy u ogulinu!
Citat: speedburn2 - 12 Srpanj, 2008, 20:01:03ma lako meni za tebe ne bojim se ja za da ti nes vecesat dobiti ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------SIPAK dada,mogao i pjesice ic e i nina ce bit u gradu
oko 203 km Zadar - Ogulin,pitanje oce ko od ovih tit ic na takov putovanje...