blago receno, pricas gluposti
odi se malo prošetaj po autokućama rabljenih pa mi reci kakvi su auti, onda mi reci da pričam gluposti.
imam frenda koji ima jednu i još jedan koji radi u jednoj, i nedavno sam baš uzimao auto pa sam sve obišao.
auti odreda imaju slične kilometraže, 60% ih nema servisne knjige jer su ostale tamo negdje itd itd.
jedno je otić u njemačku i kupit auto tamo, kad znaš šta kupuješ, a drugo kupit od nekog na jakuševcu ili u autoluciji ili sličnima.
svi ti koji imaju autokuće kupuju najveće drle tamo, sa najviše km i po što manjim cijenama, jer jedino tako mogu imat neku veću zaradu kad isplate put, carinu, porez itd
autu se spusti kilometraža, kemijski se opere, stave se nove navlake, tepihe, gumice na papučice i napravi samo osnovno od servisa da sve funkcionira bar za probu
da ne kažem da ih pola dolazi defektno i onda se slažu
ja vjerujem da se tamo auti bolje održavaju i paze i voze po boljim cestama, ali ovdje uz neke izuzetke se prodaju samo izgaženi auti koji su tamo za otpis
a vi nemožete to znat o autu iz uvoza jer nemožete doć do nikakvih podataka iz prošlosti auta, jer se većinom svi dokumenti i podaci "zagube" pri uvozu, i neznate dal je auto bio karambol, dal je skinuta km i dal je uopće kako spada održavan
a da ne kažem da čim bilokome od takvih autokuća spomenete provjeru u ovalštenom odmah je problem sredit probe i takve pi*darije, i nude svoj servis koji će vam sve reć o autu
kad kupite hr auto, možda se vozi po lošijoj cesti, možda je lošije gorivo i sve to stoji, ali ako ja auto provjerim u servisu, vidim da je servisna uredna i nije krivotvorena, da auto ima te kilometre koji pišu, bilo to 20, 100 ili 250tkm, da nije imao udesa onda bar znam što sam kupio, a onako kupujem mačka u vreći
EOD za mene