Na samom ulasku u Vinkovce kolona ogromna...jedno 30auta i u daljini na cesti parkirano jedno 20tak motorista, probijem se po lijevoj a ono belaj (slikano sa diskretne udaljenosti, pa si malo zoomajte ako vas zanima)
koliko sam skužio auto je krenio pretjecati neku kolonu, što li već, motorist je preživio, na sreću!
Polako sam došao do vukovara, provozao se malo gradom i krenio nazad
i tako pratim kratke upute koje sam si napisao, i dođem do skretanja kad ono pirotehničari okupirali cestu.
e tu sam se naživcirao, ne toliko što tu ne mogu proći, nego jer sam morao 6puta stajati, ispitivati ljude gdje teba ići...izvozali su me ko malog majuna. Izgubio pol sata na vožnju u krug. :eek:
Poslali su me fino na neki makadam prema mrzoviću...11Km čistog seksa -.- mislim da je vibrator kamilica naspram ovoga...
Nisam još gledao kojim sam to putem išao od Vk do Dj ali ovo mi je upalo u oko...trebao sam ići iz Mrzovića u Kešince (zelenim putem), i pitam u selu gdje trebam skreniti i pošalju me fino ljubičastim
tad sam se upitao koji k ne nosim kartu, al dobro...na greškama se uči
iii eto, nekako sam i stigao natrag u Đakovo. Krenio u 10, stigao u pola5...napravio sam svega 3 pauze i jos par stajanja radi slikanja i pitanja za put...oko 1h ne-vožnje
Pređeno 235km za samo 60kn, a jos sam i dobio besplatan solarij