Cisto da dignem temu iz mrtvih.
Probao sam Polini 13.2 rolice ali je to prelagano. Prosli tjedan montirao Polini podlosku koju sam dobio u kombinaciji sa 14.7 rolicama i to radi odlicno. Ubrzanje je odlicno, krajnja po novom satu 138-140 ovisno kak se potrefi i to je to.
Sto se tice prijenosa ovo je za sad odilcan setup. Da li bi kasnije kupovao torq pa probavao ustelati nemam pojma. Mozda bi se eventualno pozabavio sa nekim federima kvacila ili kupio neko kvacilo sportsko cisto da start bude puno jaci mada ne patim na to jer se sa semafora ne katapultiram nikad tako da mi to i nije nesto jako vazno.
Malo mi je bezveze sto nemogu montirati zadnji blatobran zbog auspuha jer bi ga trebalo malo izrezati a zao mi je karbonski blatobran rezati. Problem je sto sva prljavstina i kad palim gumu frca po karburatoru. Nabavit cu original blatobran pa ga modificirati.
Skuter je regan, vozim se svaki dan. Izgleda ocajno ( plastike su bubnute gore samo za potrebe tehnickog ) tako da je i to na listi stvari s kojima se trebam pozabaviti.