ovaj filmić mi je uvijek bio draži
A iskreno da ti kazem meni taj i je najdrazi. To su bili zlatni dani tog skutera a i skutera opcenito i sve. Bas nostalgija ono kad vidim taj filmic. Al ajde imam i VXR-a jednog osim ovog SP-a tu al on ce predstavljanje dozivjet tek kad malo prikupim potrebne stvari koje planiram odradit na njemu a za sad stoji. Pila je 2001 godina, original 5000km. Cak bi i kupio ovakav set plastika i gore stavio kad bi nasao bas taj komplet boja..
Sto se tice setupa na SP-u gore je ovaj Polini, rolice su dosle 15.7 s njim, kevlar, bijeli kratki centralni od vxr-a, betella torsion controller, pm zvono.Nije nis stelano nego nabijeno gore sam da ga upalim malo. Za zvono neznam kak je jos, budem vidio kad pocnem palit gume i to kak ce bit, oce se savijat i trest kasnije ili ne. Prije tog nemogu rec napamet. Kosta tak i tak par eura, u najmanju ruku dobro izgleda kad se skine deklo. Po pitanju torq-a, nemam pojma sta bi i kako bi. Cinjenica je da Multivar i SpeedControl imaju drukcije razvijanje snage skroz, e sad jel to nemoguce postelat sa ovim nemam pojma. Mislim da cu tokupit pa vidit jel ide ili ne.
Po pitanju kompletnog setupa ideja mi je bila slozit ovjes sto je bolje moguce a snagu samo rjesit po pitanju prijenosa sta se da i to je to. Prednji disk i celjusti nemogu fizicki stat veci, lajtunzi su tu, pumpice i to od nexusa 500, iza RS24 ( ok mogo sam uzet 24/10 ) al i ovo je dost . Doci ce neke trkace vilice napred i to bi bilo to. Prijenos jos malo da se poslozi to je vise manje to. U ljeto eventualno montirat od PM-a one trkace selene da se to sve bas ne savija i kraj.
karb serijala samo ima manualni cok, neki onaj malosi usis i 0.35 lamelice. Bolji usis uz ovo smece od karba ni netreba.
Motor ima ja mislim 16-7 tisuca original i nikad otvaran tako da mi je steta ubacivat radilice i stavljat kitove jer me ne jebe ni najmanje da on ide 500 na sat. Sa dobrim ovjesom, kocnicama i gumama je tak i onak 30% brzi pa mi kitovi nisu opce opcija trenutno.