Evo jedan work i progress ili step by step
Nedavno sam kupio kar98 a onda ko i sve drugo zabavno par dana i dojadi..
Zato sam se odlucio na jedno oslikavanje..
Znam, kar98 je puska koja je najljepsa stock ali ne mogu si pomoci, morao sam ju ofarbat
Puška je inace kupljena rabljena te se vide tragovi koristenja, ima par crtica i dubokih ogrebotina koje je trebalo sanirati prije farbanja.
Ovako je puska izgledala kada sam ju dobio u ruke.
Nakon laganog smirglanja dosao je red saniranja rupica i ogrebotina.
To sam napravio tako da sam sa filerom popunio rupice.
i nakon toga ponovno smirglanje kako bi sve izravnao.
Za bazu sam se odlucio za crnu jer ce mi i na kraju krajeva i trebati u daljnjem radu i to sad ovako izgleda.
Sljedece sto slijedi je postavljane mreze na pusku koja ce posluziti kao "uzorak" snake skin effecta. I preko toga svijetlo smeđa boja.
Slike su dosta lose jer je slikano mobitelom ali se vide detalji koji su bitni
Nakon cjelog dana trazenja mreze koja bi mi bila prikladna, svoje "blago" nasao sam u ............ ofertisimi
Sve fino zastitio podboltao kako se mreza nebi digla i krenuo sa farbanjem.
boja je nesto tipa oxxy yellow..
Zatim je slijedilo iscrtavanje uzoraka.. Mozda nece svima sjest, i meni se u ovom stadiju sad ne sviđaju ali kad se malo poigram sa sjenama i smeđim bojama to ce onda biti to
Nakon skidanja mreze to je izgledalo ovaku.. i dalje celavo..
Zatim sam malo "podebljao" linije i stavio prvi sloj sjene.
Sada slijedi nanos smeđe boje, svijetlo smeđe i onda treba svaku ovu "rupicu" ponovno proci sa oxxy zutom.. znaci ima negdje oko 1000 tockica za napraviti.. ali sta se mora mora se.
Tek sad vidim da mi je malo boje povjeglo na triger al to se lako kasnije ispravi..
Stay Tuned