Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Stotine mopeda bez blokade, samo četiri vozača kažnjena!  (Posjeta: 2170 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline benelli

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Novigrad
  • Moj Skuter: benelli 491 i gilera runner vx125
  • Moja Kaciga: na laktu
  • MojSetup: malo(s)si spor(t)
  • MojSpuh: serjalović sa db kilerom
Odg: Stotine mopeda bez blokade, samo četiri vozača kažnjena!
« Odgovori #20 : 17 Lipanj, 2010, 11:47:46 »
ja mislim da je ovdje jedan jedini problem a to je da vozači auta često ne vide motore,i to je uvjek bilo i uvjek če biti,ja sam imao osobno dosta tih situacija kad vozim 80 a tip mi sa sporedne ceste izađe na cestu i ja po kočnici i jedva stao,ove zime isto tako žena mi izašlana na cestu i kad me skuzila ženska se ustrtarila i stala nasred ceste a ja u gepek :icon_biggrin: a da nepricam po ljeti kada se prebacim na drugu traku za preticavanje pa samo odjednom bež žmigavaca izađe ispred mene autom.

a šta se tiče toga da skuteraši luduju po gradu i da smo mi uvjek krivi...... kad tad ta djeca koja rade gluposti sa skuterima položiti če za auto i nastavit ce autom radit gluposti.....

Offline DvdAerox

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: nigđe
  • Moj Skuter: nista
  • MojSpuh: nema vise
« Odgovori #21 : 17 Lipanj, 2010, 12:05:03 »
Ali ovi koji te vide i stanu nasred ceste su mi najjaci, uvjek naletim na takve i uvijek ista spika...

A i istina je da nas puno automobilista ne vidi, ali jebiga, zato postoji spuh bez homologacije  :toothy12:

Offline benelli

• maxi forumaš
  • Mjesto: Novigrad
  • Moj Skuter: benelli 491 i gilera runner vx125
  • Moja Kaciga: na laktu
  • MojSetup: malo(s)si spor(t)
  • MojSpuh: serjalović sa db kilerom
« Odgovori #22 : 17 Lipanj, 2010, 12:10:09 »
Ali ovi koji te vide i stanu nasred ceste su mi najjaci, uvjek naletim na takve i uvijek ista spika...

A i istina je da nas puno automobilista ne vidi, ali jebiga, zato postoji spuh bez homologacije  :toothy12:
ali ova likica ih je cula bez brige a i platila je :icon_biggrin:

to za spuh je uredu da nisu poceli zajebavat sa ovim decibelima

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #23 : 17 Lipanj, 2010, 12:17:47 »
tih sto se ustrtare pa stanu ima masu...
ai npr u mene nema onoga prvi dolazis na semafor i probijanje kroz kolonu. jer da se to pocne raditi, bilo bi problema sigurno..
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #24 : 17 Lipanj, 2010, 20:01:02 »
Komentari ispod članka na osijek031 su kretenski samo tako

problem je šta ljudi koji donose zakone i jebu svih u zdrav mozak su iskompleksirane kretenčine koje cijeli život sjede nad knjigom i uče da bi došli do neke pozicije na kojoj mogu jebat ostale jer su cijeli život bili pod kontrolom roditelja koji im nisu dali ni kurcem mrdnut pa sad se krile jer imaju usranu diplomu i posao na koji su došli preko pičkice/kreveta/štele itd

Pogotovo kad vidim tipa" skuter mi je prebrzo došao", pa j****ti mater u pizdu skuter od 50ccm izgleda isto kao i skuter od 200ccm,koda je bitno, ti oduzimaš vozaču skutera/motora prednost jer si kreten koji ima lošu procjenu a možda i namjeru da sjebeš motorista jer si frustriran životom,poslom ili kantom koju voziš.

Zakon za 50ccm će bit još rigorozniji,kontrole će bit još jače i europska unija će izmjenit naš zakon iz temelja šta se toga tiče pa ćemo za cenera kao i njemci imat ulupane tisuće i tisuće eura u skutere koji će stajat na štenderu i jedino šta će im bit posao je da izgledaju lijepo a samo nekolicina će imati muda se voziti okolo ili izaći na stazu vikendom proguštat
« Zadnja izmjena: 17 Lipanj, 2010, 20:12:07 Iwo SR Tuono »
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka