Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: maloljetnik za volanom??  (Posjeta: 8460 )

0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline pixa.93

• Tržnica : (+3)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bjelovar
  • Moj Skuter: gilera runner vx 125
  • Moja Kaciga: na glavi u svakom momentu
Odg: maloljetnik za volanom??
« Odgovori #20 : 22 Lipanj, 2010, 09:16:11 »
sad kazu da je novi zakon ako te uhvate u prekrsaju bez vozacke a imas goidne za polaganje automatski te salju na polaganje na tvoj trosak.tak sam ja cuo dok smo imali predavanje u skoli
nigdar ni bilo da nekak ni bilo i nigdar nece bit da nekak nece bit

Offline skky

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • Mjesto: Karlovac
  • Moj Skuter: Yamaha aerox
  • Moja Kaciga: HJC CS-14
« Odgovori #21 : 22 Lipanj, 2010, 11:40:22 »
ma sta brijete vi.....kakve zabrane polaganja ako nije bio u nikakvom prekrsaju(zanemarimo sto nema vozacku i neregistriran)  :happy6:
ako mene rutinski zaustave na skuteru bez vozacke, a registracija uredna, retrovizori, sve po propisima zasto bi ja dobio zabranu polaganja  :drunken_smilie:   onda cu jos duze ostati na cesti bez vozacke....ne vidim tu logiku  :jerk:
dajte primjer u praksi di je netko dobio zabranu polaganja i navedite razlog.
[/quote
tko brije, znaći ako imaš registriran auto i maloljetni si samo vozi, pa ti nemaš pojma, moj frenda su zaustavili dok nije imao vozaćku i dobio je 3 godine zabranu polaganja, i stari mu je dobio kaznu jer je na njemu bio auto!
Život je previše kratak da bi bio shvaćen previše ozbiljno!

Offline steeef

• Tržnica : (+36)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: kc
  • Moja Kaciga: spec 1R
« Odgovori #22 : 22 Lipanj, 2010, 12:02:16 »
ma sta brijete vi.....kakve zabrane polaganja ako nije bio u nikakvom prekrsaju(zanemarimo sto nema vozacku i neregistriran)  :happy6:
ako mene rutinski zaustave na skuteru bez vozacke, a registracija uredna, retrovizori, sve po propisima zasto bi ja dobio zabranu polaganja  :drunken_smilie:   onda cu jos duze ostati na cesti bez vozacke....ne vidim tu logiku  :jerk:
dajte primjer u praksi di je netko dobio zabranu polaganja i navedite razlog.

pričaš gluposti...ak bez vozačke sjedaš na motor odma si u prekršaju i to na neregan motor...o ćem ti pričaš sve po propisima?
osobno znam dečka koi je dobil kaznu 5000 kn i zabranu polaganja na 2 godine baš zbog ovog slučaja..,regan motor i kaciga al rutinska kontrola i dolijo..i da,dečko je maloljetan također..
a dok si maloljetan za tebe su odgovorni roditelji/staratelji i onda oni popiju tvoju kaznu kae i skroz ok ak ti kupe motor i puste te na cestu radit pi*darije bez vozačke i discipline i znanja ponašanja u prometu i poznavanja prometnih propisa..
in memoriam freddie mercury (5. rujna 1946. -  24. studenog 1991.)

Offline marin-w

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: RIJEKA
  • Moj Skuter: SPEEDFIGHT 2 X-FIGHT
  • Moja Kaciga: LAZER VERTIGO ZEBRA
  • MojSetup: /
  • MojSpuh: ARROW EXTREME
« Odgovori #23 : 22 Lipanj, 2010, 15:05:17 »
Mene je tip pogodio u blatobran  i otvorio mi cijelu desnu stranu ,on je bio kriv a ja sto nemam polozenog !
Uspio sam sredit pa nisam platio niti lipe nikome,  :notworthy:,niti sam dobio ikakvu kaznu  :icon_thumright:

Offline svbeljan

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Kastav
« Odgovori #24 : 22 Lipanj, 2010, 17:13:01 »
Mene je tip pogodio u blatobran  i otvorio mi cijelu desnu stranu ,on je bio kriv a ja sto nemam polozenog !
Uspio sam sredit pa nisam platio niti lipe nikome,  :notworthy:,niti sam dobio ikakvu kaznu  :icon_thumright:
:icon_thumright:
pa o tome ja pricam.....u HRVATSKOJ smo ljudi.
dok oni meni zabrane polaganje ja sam vec polozio koliko cu zalbi pisat.....na kraju ce sve otic u zastaru i  :hello:
bezveze se tresete

Offline zL!Ko

• forumski skuteraš
  • volim ritam roka i turbofolka
  • Mjesto: Crikvenica
  • Moj Skuter: DT 125
  • Moja Kaciga: bez vizira
  • MojSetup: /
  • MojSpuh: ser.
« Odgovori #25 : 22 Lipanj, 2010, 18:01:52 »
sad kazu da je novi zakon ako te uhvate u prekrsaju bez vozacke a imas goidne za polaganje automatski te salju na polaganje na tvoj trosak.tak sam ja cuo dok smo imali predavanje u skoli

a sta ako si socijalni slucaj i nemas za kruva. Odkud ces im platit xD

Offline svbeljan

• maxi forumaš
« Odgovori #26 : 22 Lipanj, 2010, 18:13:10 »
a to ja i govorim ^_^
nek mi se naplate slobodno......nemaju otkud  :laughing1:
a kako ce se starcima naplatit.....to su gluposti......
neznam kako ide procedura naplate, ali ti se kao osoba teretiš, a tvoj skrbnik na socijalnu......i u krajnjem slucaju u popravni dom.
a ovo o zabranama polaganja ...Serem se ja na to

Offline runner_17

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: runner 50 sp
  • Moja Kaciga: agv
  • MojSpuh: arrow extrime
« Odgovori #27 : 26 Lipanj, 2010, 16:09:44 »
evo da ti ja dam primjer ja sam sa 14god vozio motor u pijanom stanju i zabio sam se u stup razbio sam glavu itd.....muriji sam puho u bolnici 1.63,3 tjedana nakon sto sam izaso iz bolinice sam dobio poziv za sud i na sudu mi je izrecen sudski ukor,a covjek koji mi je dao motor je oslobođen krivnje....( znaci bez kacige,vozacke,neregisriran motor neispravan...itd) i samo me zanima kako bi mogli moji starci dobiti bilo kakvu kaznu.....evo nedavno su mi frenda zaustavili bez kacige,vozacke,neregistriranom motoru i dobio je sudski ukor i zabranu voznje m kategorije u trajanju od 3 mj od polaganja!

Offline svbeljan

• maxi forumaš
« Odgovori #28 : 27 Lipanj, 2010, 00:22:59 »
evo da ti ja dam primjer ja sam sa 14god vozio motor u pijanom stanju i zabio sam se u stup razbio sam glavu itd.....muriji sam puho u bolnici 1.63,3 tjedana nakon sto sam izaso iz bolinice sam dobio poziv za sud i na sudu mi je izrecen sudski ukor,a covjek koji mi je dao motor je oslobođen krivnje....( znaci bez kacige,vozacke,neregisriran motor neispravan...itd) i samo me zanima kako bi mogli moji starci dobiti bilo kakvu kaznu.....evo nedavno su mi frenda zaustavili bez kacige,vozacke,neregistriranom motoru i dobio je sudski ukor i zabranu voznje m kategorije u trajanju od 3 mj od polaganja!
:icon_thumright:
a ja nikad nisam sjeo na motor bez kacige niti pijan.....a ako se zaletim do grada sto je rijetko jer me strah da se nes ne raspadne onda cak niti ne prestizem na semaforima....vozim ko sonjo zadnji  :happy3:

Offline dida32

• Tržnica : (-1)
  • forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Križevci-okolica
  • Moj Skuter: NRG extreme
  • MojSpuh: serijski
« Odgovori #29 : 27 Lipanj, 2010, 00:44:48 »
...ma sve vam ovisi na kakvog naletite, moj susjed je dobio dvije godine zabrane polaganja zbog toga jer im je bjezal i nisu ga ulovili nego su mu dosli doma i plati je i kaznu zbog toga... i nakon dva mjeseca su ga zaustavili s autom, naravno isto bez vozacke i lik mu je napisao kaznu 200 kn i pusti ga... a za motor je platil oko 6000-7000 kn :drunken_smilie: :drunken_smilie:

Offline steeef

• Tržnica : (+36)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: kc
  • Moja Kaciga: spec 1R
« Odgovori #30 : 03 Srpanj, 2010, 14:38:49 »
prije 5 godina je zakon bil drugačiji i bolil ih je k**ra* i murju i sve...sve se dalo dogovorit...
a kak bi ti platil kaznu koi nemaš primanja i maloljetan si drugačije nego da ti starci iskeširaju..

zbog takvih budala i kršitelja zakona najebu oni koi se pošteno voze i imaju sve potrebne isprave i uredne motore.

ko i ovo s 14 pijan na motoru i razbije si glavu..dečko pohvala i tebi i tvojima i onom ko ti dal motor....pa se mi čudino zakaj ginu najviše >>>reklamiranje<<
in memoriam freddie mercury (5. rujna 1946. -  24. studenog 1991.)