Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: zašto bih sve moglo biti tako lagano kada mora biti komplicirano?  (Posjeta: 673 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline White

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: kx 125
  • Moja Kaciga: Suomy exploler
Evo danas ja otišao po srkicu.Ukratko motor mi trebao doči na kućnu adresu ali nije! :angry9:Neg je došao u SB i zovem ženu tam i veli mi moraš doć po to danas jer sutra neznam hoće li tam bit na što sam popizdio!!!I tako jedno 10-ak frendova nazvo da odem i nitko il nema prikolicu ili nema auto :angry9:,tek od starog u firmu i kolega veli kao možeš posuditi kedi nije problem,da bi nakraju reko nemože! :redface: I skontam na kraju da ću ja po skut u brod.Tako ja dođem sve potpišem i krenem ja zin zin krepa,svječica u banani...vozam se do prve ine kad drotovi tamo :sad1: ja bez vozačke,plastika,svjetala,rege i nekako pobjegnem.Ehh da bude još gore krenem ja kući u nadi da nema policije :drunken_smilie: i tako bez pola djelova na cestu da bi u 3. selu murja.Ja na kočnicu i na neku leniju,tam se izgubim te pitam neku baku kako dalje i veli mi idi još tamo do brda nekog i onda desno i ja ajd dobro.Pošto nisam znao koliko ima goriva u skutu ja ga budala ugasim i nekih 1km po blatu guram.Vansice koje su nekada bile bijelo crne su totalka smeđe :sad3: ma koma i dođem na cestu i kuća.Eto toliko o putopisu :laughing7: :laughing9: ...Uglavnom firma koja se zvala je agit.Koma,a pogotovo kad mi teta rekla "neznam hoče li bit to sutra tu" pojeo sam se.Pa da nebi došlo do kakvih sranja sa tom tvrtkom da se zna. :toothy9:

Offline pralas

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
Odg: zašto bih sve moglo biti tako lagano kada mora biti komplicirano?
« Odgovori #1 : 24 Svibanj, 2010, 21:29:10 »
to je stvarno peh :toothy9:
a drotova ima sve vise i vise :angry7:

Offline cameosb

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-5)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: zašto bih sve moglo biti tako lagano kada mora biti komplicirano?
« Odgovori #2 : 24 Svibanj, 2010, 22:07:41 »
odakle je srka, slike? sto nisi intereuropom, fino do kućnog praga