Ja sam ti rekao da je motor super i napisal da biš mogao staviti disk i onda su došli pametni i napravili od toga svađu,meni se tvoj projekt iskreno sviđa,ali pojedinci su malo ili glupi ili im pamet smeta,a i za to ima lijeka banana s foruma to jest brisanje accounta i mir tišina jer kako je krenulo ode forum u smjeru ss foruma
tko se raspalio na moju i replici-nu izjavu da 280mm nema koristi nego je bolje stavit iza disk ? i onda mi pravimo svađu...joj pls...aj nemoj se ljutit ali taj disk bez četveroklipnih klješta nema smisla,opet napred mu skut ima 10 kila,a iza 80..pa sad da ima lošu gumu i leti prek volana...kuzis nema smisla to šta si ti reko,na tvom aeroxu možda ima ali ovdje nema svrsishodne primjene.I to je ulog od 2000kn najmanje,iza disk može staviti za duplo manje a dobiti duplo bolji rezultat
Ako hoćeš dođi slobodno do mene pa probaj vozit s bubnjem iza i taman ću stavljat disk idući vikend u sve se uvjeriš na licu mjesta !
I da dobro bi došo naprijed veći disk,ali sve veće od 240mm je pretjerivanje i šta ja osobno mislim da je opasno...pogotovo da dođeš u situaciju da moraš malo naglije zakočiti,zaboraviš koliko imaš jake kočnice i op već ti letiš prek svog volana i u nebesa..