ja mogu reci iskustva sa dellortom PHBL 25 iz Malossi pakiranja, danas sam napokon ustimao sve kako treba ......razlika u setupu dok sam ga vozio na serijskom cilindru i sada na 172 je samo u tome sto je igla dignuta za 2 zuba, dizna se vrti oko 90, ja sada imam 92, mislim da bi moglo komotno 90,91.....sa 100 trokira kad se odvrne ful gas, sa 96 isto malo trokira, u biti sam gubio vrijeme na dizne i nikak ustimat (cak sam skoro i sranje napravio
) dok danas nism digao iglu prvo jedan, a onda i drugi zub.........sada na skroz malim otvorima jako, jako malo trokira (jbg nemoze sve bit idealno
) al me to ne muci jer se ionako tako ni ne vozim, na 3/4 gasa (gdje sam imao problema i skoro sve shebo
) je sada svjecica obojana idealno u boju cigle, testirao sam na autoputu 25km bez pustanja gasa, ful gas je bila boja dobra i sa diznom 91 tako da to nisam ni gledao danas........ovo sve je stimano sa serijskim airboxom sa dodanom jednom rupom (stavljen onaj tuljac malossi, mislim da je fi12) grana 34, i prilagoden prema grani vanjski dio ispuha na cilindru
eto napokon se mogu vozit ko covjek, a prvi pravi test ce biti SL. Brod za 2 tjedna