evo da napisem malo sta se desilo i o kakvoj se nesreci radilo al evo za pocetak jucer sam bio na pregledu isao sam vadit sarafe iz vilice i na kraju kaze doktor da je proslo tek nepunih 2 miseca i da mi jos nece vadit sarafe zbog toga sto postoji mogucnost da mi vilice ode u krivo i ja ga pitam ka jeli smin vozit motor a on meni kaze da ni u ludilu nesmin na motor 6 miseci zato sto mi cilo lice lezi na sarafima a u celu i licu imam titanijum plocice tako da eto nazalost do sljedeceg ljeta nesmin na skut...inace desilo se to da mi je ispalo prednje kolo od bicikle na lezecem policajcu i ja sam glavom pravo u beton...pri padu sam igubio desno oko i vid,nos mi je bio usa unutra,napuknuce lubanje,teski potres mozga,gubitak pamcenja,zrak mi je bio usa kroz mozak al eto hvala bogu nije napravio stetu 20 dana sam lezao u bolnici bio sam naj prije na intezivnoj pa na neurokirurgiji pa na makslilo fascijalnom odjelu nakon toga 7 dana stroge kucne njege eto hvala bogu oko mi je spaseno takodjer i vid...nesmin na sunce zbog epilepsije i jos svasta nesto...tako da sada vrime provodim doma odem tu i tamo na kavu....eto posto sada nsemin vozit skut ce se sredjivat do ljeta eto a sta da vam kazem....