Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Kia Ceed ??!  (Posjeta: 18967 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Rossi

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
Odg: Kia Ceed ??!
« Odgovori #40 : 06 Svibanj, 2010, 20:25:57 »
Posto sam ja autor teme ..Zamolio bi nekog od admina da ovu temu prebace u otpad tj da je izbrisu ...hvala...

P.S:Razlog je i vise nego jasan...opet ce ova tema da zavrsi kao i svaka ...VW je najbolje auto ...svi ostali nevaljaju.....onda ce drugi da se ukljuce sa razlicitim misljenjem i pocnu svadje i slicno .......tj vec su pocele svadje....hvala svima na odgovorima...uzet cu ono sto mislim da treba i sto mi se cini ok ...a vi i dalje razmisljajte kako hocete..vase misljenje ne zanima me .....i da za one koji su coravi i ne vide dalje od nosa....

NASLOV JE BIO KIA CEED i pitanje je bilo imal ko kakva iskustva,kvaliteta,motor i slicno.....a ne da mi neko pametuje kako je VW bolji kako je bolje ono ovo ....

Hvala:)
« Zadnja izmjena: 06 Svibanj, 2010, 20:30:01 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #41 : 06 Svibanj, 2010, 20:30:59 »
rossi imas u selu jedno 92% golf dvojki ( TAS ) ostalo drlog i sad tebi kao nepasu njemacka auta  :binkybaby:
izvini seljak ja sam iz grada da se razumijemo ....
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Xciting 400i
  • Moja Kaciga: SMK Hybrid
  • MojSpuh: Yasuni black ed.
« Odgovori #42 : 06 Svibanj, 2010, 21:04:05 »
Posto sam ja autor teme ..Zamolio bi nekog od admina da ovu temu prebace u otpad tj da je izbrisu ...hvala...

P.S:Razlog je i vise nego jasan...opet ce ova tema da zavrsi kao i svaka ...VW je najbolje auto ...svi ostali nevaljaju.....onda ce drugi da se ukljuce sa razlicitim misljenjem i pocnu svadje i slicno .......tj vec su pocele svadje....hvala svima na odgovorima...uzet cu ono sto mislim da treba i sto mi se cini ok ...a vi i dalje razmisljajte kako hocete..vase misljenje ne zanima me .....i da za one koji su coravi i ne vide dalje od nosa....

NASLOV JE BIO KIA CEED i pitanje je bilo imal ko kakva iskustva,kvaliteta,motor i slicno.....a ne da mi neko pametuje kako je VW bolji kako je bolje ono ovo ....

Hvala:)

Necu prebacit temu u otpad, ali uistinu se javlja ekipa koja usporedjuje "tatine" aute :rofll:
Ja sam cuo dosta toga dobroga za ceed, i u toj klasi vrlo interesantan auto , iako bi ja jos malo provjerio i hyundai i30
Nisam siguran kakve su sad cijene i to pa samo kazem..

I da te sprehe o njemackim autima malo smanjite  :glasses9: ..trolanje nije dozvoljeno, argumentirajte se ili preskocite temu  :laughing7:

Mi ništa ne obećavamo, i to ispunjavamo!

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #43 : 07 Svibanj, 2010, 00:06:48 »
jos jednom sam prosao cijelu temu da vidim sta sam sve propustio u ovoj temi, i dosao sam do jednostavnog zakljucka ,
sve se javljaju ljudi koji pojma nemaju o navedenom modelu, nista se nisu raspitali , niti nista ne znaju o istome , uz to puni predrasuda, ali ne libe se vrijedat...

zato ajmo malo domaca zadaca, google, i raspitat se malo o KIA autima, evo krenimo od banalnosti, koje agregate mozete naci u KIA autima ?

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • maxi forumaš
« Odgovori #44 : 07 Svibanj, 2010, 00:29:33 »

Offline sax

• forumski biciklist
  • Moj Skuter: Peugeot SF2
  • MojSetup: Nema
  • MojSpuh: Leo Vince
« Odgovori #45 : 07 Svibanj, 2010, 06:35:28 »
Necu prebacit temu u otpad, ali uistinu se javlja ekipa koja usporedjuje "tatine" aute :rofll:
I ekipa koja ima vozacku 2 godine pa misle da sve znaju

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #46 : 07 Svibanj, 2010, 09:39:02 »
mah ....upravo to sve tatini i mamini sinovi pa uzimaju auta od 25 30 40 k eura pa dodju meni pametuju ovdje.....shvatite da ja ovo auto uzimam SEBI...znaci od moje love i da bude samo moje.....ja bi rado da imam viska para uzeo nesto tipa BMW X5 ...novog sirocca ,nekog BMW 3 ,5 ili mercedesa ...alfu 159 ili tako ....ali shvatite da ja nisam ni mamin ni tatin sin pa gledam ono sto mogu sebi priustit i sto mi se cini ok .....i te price bolje golf star 10 godina nego kia nova ...mozete samo da prodate nekom ko razmislja tako kao vi i ne vidi dalje od nosa....toliko od mene...

on topic: hvala eladio za linkove ....
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Shiltac

• maxi forumaš
  • Mjesto: Varaždin
« Odgovori #47 : 07 Svibanj, 2010, 09:59:47 »
Ja sam cuo dosta toga dobroga za ceed, i u toj klasi vrlo interesantan auto , iako bi ja jos malo provjerio i hyundai i30
Nisam siguran kakve su sad cijene i to pa samo kazem..

I da te sprehe o njemackim autima malo smanjite  :glasses9: ..trolanje nije dozvoljeno, argumentirajte se ili preskocite temu  :laughing7:

mah ....upravo to sve tatini i mamini sinovi pa uzimaju auta od 25 30 40 k eura pa dodju meni pametuju ovdje.....shvatite da ja ovo auto uzimam SEBI...znaci od moje love i da bude samo moje.....ja bi rado da imam viska para uzeo nesto tipa BMW X5 ...novog sirocca ,nekog BMW 3 ,5 ili mercedesa ...alfu 159 ili tako ....ali shvatite da ja nisam ni mamin ni tatin sin pa gledam ono sto mogu sebi priustit i sto mi se cini ok .....i te price bolje golf star 10 godina nego kia nova ...mozete samo da prodate nekom ko razmislja tako kao vi i ne vidi dalje od nosa....toliko od mene...

on topic: hvala eladio za linkove ....

Ja nisam "tatin i mamin sin"! Moj Passat sam si ja sam kupio, svojim novcem! Sam ga sređujem, sam samo zaradio lovu za felge, za spuštanje, za muziku, za sve!

Da kažem zašto sam protvi kie. Ja sam jednom vozio onaj kia pro ceed i nije mi se dopao, samo zbog kvalitete materijala u unutrašnjosti, sve je nekako plastično. Nije ni moj Passat neki auto, ali zasigurno je bolji od kie. Nekako mi nije to na europskoj razini!
« Zadnja izmjena: 07 Svibanj, 2010, 10:02:50 Shiltac »

Offline Hrvoje_40

• forumski savjetodavac
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Derbi
  • Moja Kaciga: IXS HX 407 Grafik
« Odgovori #48 : 07 Svibanj, 2010, 10:09:43 »
Moje mišljenje je da je uvijek bolje kupiti novi auto sa 7 godina garancije (fantastično)  :icon_thumright: nego lupiti neki "evropski" polovni za iste novce  :frajer:
Možda jesam čelav ali bar nemam problema sa lošom frizurom :)

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #49 : 07 Svibanj, 2010, 10:12:59 »
Ja nisam "tatin i mamin sin"! Moj Passat sam si ja sam kupio, svojim novcem! Sam ga sređujem, sam samo zaradio lovu za felge, za spuštanje, za muziku, za sve!

Da kažem zašto sam protvi kie. Ja sam jednom vozio onaj kia pro ceed i nije mi se dopao, samo zbog kvalitete materijala u unutrašnjosti, sve je nekako plastično. Nije ni moj Passat neki auto, ali zasigurno je bolji od kie. Nekako mi nije to na europskoj razini!
ali kako ne shvatas koja je passat klasa auta a koja kia ceed?? to je isto kao da poredis audi a4 i neku mecku od 200 k eura ....znaci nigdje veze nema..normalno da ce biti losija od pasata sto se tice kvalitete izrade i svega jer je passat druga klasa auta i sve ...zato pasat nov npr kosta 30 k eura koliko vec dok je kia 11-12 k eura ....ja nisam ni ocekivo da ce kia sad bit bolja od pasata ,a6 audija ili tako..jer to samo budala moze pomislit ...ali u toj klasi auta ..za tu cijenu i opremu koja dolazi uz nju ...auto je i vise nego odlican...
« Zadnja izmjena: 07 Svibanj, 2010, 10:16:28 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline doritos

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+6)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: ZIP SP1
  • MojSetup: grinč mi fkral sve :/
« Odgovori #50 : 07 Svibanj, 2010, 10:27:16 »
ali kako ne shvatas koja je passat klasa auta a koja kia ceed?? to je isto kao da poredis audi a4 i neku mecku od 200 k eura ....znaci nigdje veze nema..normalno da ce biti losija od pasata sto se tice kvalitete izrade i svega jer je passat druga klasa auta i sve ...zato pasat nov npr kosta 30 k eura koliko vec dok je kia 11-12 k eura ....ja nisam ni ocekivo da ce kia sad bit bolja od pasata ,a6 audija ili tako..jer to samo budala moze pomislit ...ali u toj klasi auta ..za tu cijenu i opremu koja dolazi uz nju ...auto je i vise nego odlican...
:icon_thumright:

Offline Shiltac

• maxi forumaš
  • Mjesto: Varaždin
« Odgovori #51 : 07 Svibanj, 2010, 10:29:24 »

Pa to ti ja i hoću reči. Da ja rađe vozim rabljeni auto više klase, nego novi slabije klase. O tome se radi..
Al jebiga, novo je novo..

Offline Hrvoje_40

• forumski savjetodavac
  • forumski skuteraš
« Odgovori #52 : 07 Svibanj, 2010, 10:52:05 »
Pa to ti ja i hoću reči. Da ja rađe vozim rabljeni auto više klase, nego novi slabije klase. O tome se radi..
Al jebiga, novo je novo..
ja mislim da tu uopče nije stvar u usporedbi auta  :nono:

Offline marko.p

• maxi forumaš
  • Mjesto: Karlovac,Zagreb
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
  • Moja Kaciga: HJC, IXS
« Odgovori #53 : 07 Svibanj, 2010, 11:13:47 »
Sve to stoji, da taj auto nov kao te pare vrijedi...ipak novo je novo...

prvo ona garancija 7 god.., a 150 000 km, koje napraviš u 3 god. i ode garancija, tolko o tome, jedino ako se malo voziš...

moje razmišljanje, uzet ču primjer golfa V(samo prmjer), za recimo 12000 eura, kupiš golfa boli glava, sportline, samo nebi 2.0 jer je naše gorivo užas...održavanje takvog auta ja tako reč badavam djelova na svakom čošku, jeftinih....

a sad će se neko pametan nać i reč da je kia bolja od golfa... golf sad vrijedi 12000 za 2 god. 11000, a kia bude sigurno pala više...

ti kupuješ ne mi, niti tebi šta znaći naše mišljenje...

dva prijatelja imaju te kie i nemaju problema kad nemoju ni 50 000 km..auto za vozit ni sličan golfu...

to je kao kad neko tu na forumu kaže da bi kupio nekog kineza pa mu svi kažu da kupi polovni runner. sr i sl...

Offline sax

• forumski biciklist
  • Moj Skuter: Peugeot SF2
  • MojSetup: Nema
  • MojSpuh: Leo Vince
« Odgovori #54 : 07 Svibanj, 2010, 12:20:30 »
Sve to stoji, da taj auto nov kao te pare vrijedi...ipak novo je novo...

prvo ona garancija 7 god.., a 150 000 km, koje napraviš u 3 god. i ode garancija, tolko o tome, jedino ako se malo voziš...

moje razmišljanje, uzet ču primjer golfa V(samo prmjer), za recimo 12000 eura, kupiš golfa boli glava, sportline, samo nebi 2.0 jer je naše gorivo užas...održavanje takvog auta ja tako reč badavam djelova na svakom čošku, jeftinih....

a sad će se neko pametan nać i reč da je kia bolja od golfa... golf sad vrijedi 12000 za 2 god. 11000, a kia bude sigurno pala više...

Ako je tebi 20000km godisnje malo onda svaka cast,to je i vise od prosjeka
Zapitaj se kakav golf kupujes za 12000,sa celicnim felgama,rucnim podizacima,bez klime,ima mozda centralnu bravu,dok u Kii dobijes sve za te pare
Golf ima 4 godine garancije

Offline Hrvoje_40

• forumski savjetodavac
  • forumski skuteraš
« Odgovori #55 : 07 Svibanj, 2010, 12:25:57 »
Zapitaj se kakav golf kupujes za 12000,sa celicnim felgama,rucnim podizacima,bez klime,ima mozda centralnu bravu,dok u Kii dobijes sve za te pare
:icon_thumright:

Offline marko.p

• maxi forumaš
  • Mjesto: Karlovac,Zagreb
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
  • Moja Kaciga: HJC, IXS
« Odgovori #56 : 07 Svibanj, 2010, 13:54:00 »
ne govorim o novom autu..pa nemora golfa kupit...leona, a3, sta hoce...

Offline Hrvoje_40

• forumski savjetodavac
  • forumski skuteraš
« Odgovori #57 : 07 Svibanj, 2010, 13:58:55 »
ne govorim o novom autu..pa nemora golfa kupit...leona, a3, sta hoce...
gledaj on za te novce može dobiti glanc novi auto sa 7 godina garancije
i da nije novi djelovi su sigurno jeftiniji nego za golfa, pasata, audia i sl  ;D

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • maxi forumaš
« Odgovori #58 : 07 Svibanj, 2010, 16:11:05 »
..ja nisam jos cuo da kie ili hyundai auti imaju problema , (dok sam o francuzima, ali i njemcima imao sta cuti, a evo i japanci priznaju svoje greske..)
djelovi su jos jeftiniji , ima svega na svakom cosku,
i u biti manje gube cijenu nego sto to ljudi misle..

pa nedavno sam kupovao auto , i nisam mogao naci hyundai accent ili lantru ni da se ubijes,
jedva ih ima u oglasnicima (a na cesti ih imao kao u prici, interesantno zar ne ? ) , a i kad ih nadjes ili drze ful cijenu ili su jako losi i unisteni..

malo sam se raspitivao i cuo sam da navedeni auti imaju izvrsne i vrlo pouzdane motore,

usporedba s kinezima i runnerom nema smisla..
usporedi recimo piaggio x-evo i kymco downtown !!!  :laughing7:

Nego, sta ocekujes od auta?
Potrosnja, preglednost, udobnost, funkcionalnost, oprema ?

« Zadnja izmjena: 07 Svibanj, 2010, 16:16:03 eladio »

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #59 : 07 Svibanj, 2010, 17:47:52 »

a jest mi neka sreca sva ta silna elektronika  :jerk:

kisa pada, dolazis na ulaz naplatnih kucica i otvaras prozor pomocu gumba da uzmes karticu, uzmes karticu a prozor se vise ne zatvara  :laughing7:   kako je frendu bilo veselo, sreca pa je isao do prvog izlaza inace bi to bio akvarij na kotacima :toothy9: