Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
Ukupno Glasova: 2
Glasanje završeno: 14 Travanj, 2010, 09:15:53
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
Tak mozes i juhu jest sa zlicom bez da se pokapas
Hvala Bogu da su zabranili, sad opet mogu ic van bez da budem smrdil po dimu a ne po parfemu za koji dajem 600 kuna i bez suznih ociju, bez odvratnog onog mirisa...jeiiiii!
parfem
Mmmm, fino, nema boljeg neg kad se usiriš, onak, 5 dana bez tuširanja, a vani sparina, kad gljive pod rukamo pačmu rast, i još kad se dan prije najedeš češnjaka pa kroz pore počne ići, a zatim čevapi s lukom, ma idila
Miris prirode je nakon porcije banjaluckih cevapa s lukom kad se podrignem i prdnem EEEEE
Ah...tu kod mene po Zagorju bar je to najmanji problem
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9
ma daj jbt. danas prije posla dojdem u birtiju i glava me odma zabolila od svijezeg zraka... fali dima...
u Zaprešiću je Noa pušački kafić
eto sada cu vam ja rec sta je ta zabrana pusenja.. bas sam ovaj tjedan radio kada je dosal zakon.. to je zivo sranje pogotovo za nas konobare.. jer takvo sranje nigdje nema.. moras se svadat sa ljudima(stokom) oko tog sranja.. jer ja bas i nemam love da placam kazne.. on mulci upale cigarete i nece da ih gase ovo ono.. to je jebena drzava u jebenoj krizi pa im treba da poberu pare na brzinu a koliko ljude jebu sa tim ziva koma
ma dzim se i ja...ali tu je dio ekipe koja ne...svi (pusaci) smo razocarani s tim...ja dodem na kavu ujutro...i ne mogu zapalit cigar...pa popizdim...i onda kao idem van zapalit...vani -10 i kisa...