.. evo opee,kada sam bio mladji vozio sam makine,suzu,kawe od 600cm3 pa dalje .. imao sam torija sa 12god,prije toga pucha remenjaša sa 8god,da nebrojim tomose,etz, itd ..
.. imali smo 17,srednja škola,lega došao po mene u klompama,hlačicama i majici bez rukava sa cbr 600,bez kacige jer tada je bila kazna 50kn ..
.. nisam htio sjesti zbog klompi !!
.. malo kasnije zabio se u jednoj od najprometnijih ulica u Smrdogradu,u majstora koji je isparkiaravao Venta,sa 70kmh ..
.. letio je 500m i sva sreča ostao živ .. ali da ste ga vidjeli u bolnici
..
.. prije deset godina vozi na Grobniku trening za Old timer klasu,ima sve na sebi,kožu,protektore i šlem ..
.. skine sve to i kao još jedan krug i sada je na dva kotača ali,paralelna(nepokretan od dolje) ..
.. pa se vi zaj...te sa bicikl kacigama,biker šljemovima i kitovima koji vam nemogu zaustaviti scooter,jer imaju male diskove,
i nedovoljan put kočenja ..
.. Kit je za racing,piste, a ne za cestu!! da mi je bilo snimit kada se mali balonja od 15-16god zaljepio u bembaru
i odletio 30m u zrak zato što je divljao sa gilerom 50cm3(kit od 70cm3)a diskovi i 13" točkovi nisu mogli to zaustaviti ..
i još mu kaciga nije bila vezana,pa je i ona odletjela ,, al preživio je .. par dana bolnice ..
Ni ja nisam bio bolji,sve sam morao rastaviti,nafrizirati,od motora,kompa,čak i kosilice,al sada evo 31 god.,vidim kobce u plavom kako
kruziraju kod nas,vračam sve serijalu,čak ću i stavi onaj kofer iza dok neodrastem ..