da imaju i kle-e...
što se tiče cbr-a i bmw-a stvar je u tome što će cbr bit bolji sigurno po ravnome i zavojima a dok je po gradu dobar bmw jer je okretniji...znam tu po rijeci neka mjesta gdje zaustavljaju i vidio 2 slučaja sa r1 i rsv-om di murjak nije ni pogledao jer je bilo na 4 trake,dalje sve ravnice i di će on sa bmw-om za njime...? po gradu će ga lakše uhvatit to je normalno..
ali možeš ih sjebat isto bez beda,ja sam beverlyu pobjego bez beda,uletio u jednosmjernu i uspio proć nekako kraj auta a njega je zatvorio...i što je najgore prođem dalje 500m i stanem na semafor,sav ono panika,bez vozačke,bez registracije i vidim dolazi neki skuter u retrovizoru,bacam u 1.,davam gasa lagano da ću krenut i kad ono dođe bliže i skužim neki leonardo,jbt srce mi je skoro skočilo van xD
najgore je to bježanje,ja sam za 1mm prošao kraj tog auta,pun gas doletio,auto trubi,skrenuo je u desno i ja kraj njega,tako se sjebeš,zabiješ se u njega i onda sve moguće kazne za vozačku,registraciju tj. tehnički,gore slik gume,nema žmigavaca,razbio ovome auto...najebeš ko žuti
položiš i sve neka je po zakonu pa se onda zajebavaj a ne ovako...