Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Kymco S8: Malossi Sport 70 ili Hebo Manston 70  (Posjeta: 5419 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Cobra

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rijeka (Fakultetlija)
  • Moj Skuter: KYMCO Super 8 2t (PRODAN)
Kymco S8: Malossi Sport 70 ili Hebo Manston 70
« : 17 Veljača, 2010, 21:48:39 »
Evo dosao je i taj dan,htio bi da stavim kit na Kymco Super 8.Na skuteru je fakticki sve promjenjeno osim onog glavnog,znaci klip cilindar...
E sad posto neko od vas sigurno ima vise iskustva od mene i vjerovatno ima neki od ova dva kita:

MALOSSI SPORT 70ccm (gus)

HEBO MANSTON 70ccm (alu)

prvenstveno se dvoumim jer je razlika u cijeni 10eura,a razlike u snazi su Sport (6.5-10ks),Manston (8.5-13ks)

Znaci ovo je trenutni setup:
Leo Vince TT
Malossi Multivar
Malossi 5,7rolice
Malossi Bijela centralna,
Malossi Red sponge
Malossi MHR wingbell,
RMS Racing clutch s plavim federima.

1)Zanima me koji je izdrzljivi za AC verziju (znam da je sve do razrade)
2)Dali bi bilo potrebno sta mjenjat od ovog trenutnog setupa,najvise me brine auspuh,ako da koji onda Tecnigas RS 2 ili Hebo Performance (to su najjaci sto ima za kymco)bt. dolazi i od Stage 6 spuh za koji mjesec
3)Karb je Keihin 17,dal bi on bio dovoljan ili bi trebao veci karb?
4)Radilicu mjenjat da ne? (skuter ima 5100km)

fala unaprijed na odgovorima

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
Odg: Kymco S8: Malossi Sport 70 ili Hebo Manston 70
« Odgovori #1 : 17 Veljača, 2010, 21:52:55 »
Izdržljiviji je malossi sport a snagu od manstona nebi svakako vidio jer ej auspuh slab da bi izvuko toliko, ni ovaj rs 2 nije rješenje, jedino kad bi pripaso auspuh od piagio čini mi se da je mario sa foruma pripaso bez puno prerade ali sa jačim auspuhom bi trebo i radilicu mjenjat ovak, najbolje samo kit uzmi- malossi sport
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline BoLT3K

• maxi forumaš
  • Ultimativno multiplatinasti kultni sultan Offa
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Goražde.
  • Moj Skuter: Keeway Matrix 150+
  • Moja Kaciga: Shoei XR800 TC4
  • MojSetup: Zaslijepljujući
  • MojSpuh: Protočni
« Odgovori #2 : 17 Veljača, 2010, 21:54:46 »
Uz Manstona bi morao ako nista lezajeve promjeniti, ali u najgorem slucaju i radilicu  :icon_thumright:

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #3 : 17 Veljača, 2010, 21:57:46 »
Hebo je lose staviti ako neces vuci max iz njega, a ako hoces trebat ces dodatna ulaganja...
Stavi malossi sport i ono sto dodje uz njega, iglicasti lamelice, postelaj karb i bombon :hello:

Offline doritos

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+6)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Moj Skuter: ZIP SP1
  • MojSetup: grinč mi fkral sve :/
« Odgovori #4 : 17 Veljača, 2010, 21:58:39 »
..ja bi uzeo hebo i gas... :icon_thumright:

Offline Crazy Kuree

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #5 : 17 Veljača, 2010, 22:01:53 »
Uz Manstona bi morao ako nista lezajeve promjeniti, ali u najgorem slucaju i radilicu  :icon_thumright:
Trebo bi radilicu jer bi se mogla raspast inače nema potrebe za zamjenom ležajeva ukoliko nisu odjebali

Offline BoLT3K

• maxi forumaš
  • Ultimativno multiplatinasti kultni sultan Offa
  • Mjesto: Goražde.
  • Moj Skuter: Keeway Matrix 150+
  • Moja Kaciga: Shoei XR800 TC4
  • MojSetup: Zaslijepljujući
  • MojSpuh: Protočni
« Odgovori #6 : 17 Veljača, 2010, 22:03:03 »
Hebo s ovim setupom neide, kure je vec reko da to povlaci auspuh, sto dalje povlaci radilicu.
Uzmi sport i vozi  :icon_thumright:

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
« Odgovori #7 : 17 Veljača, 2010, 22:26:16 »

ma kakvo mjenjanje na 5000km..nikad to nebi napravio...

ja bi uzo hebo pa sta bude bude...ak vec ides u to..idi do kraja...

Offline doritos

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
« Odgovori #8 : 17 Veljača, 2010, 22:29:31 »
ma kakvo mjenjanje na 5000km..nikad to nebi napravio...

ja bi uzo hebo pa sta bude bude...ak vec ides u to..idi do kraja...
...to i ja velim...frend s vrapca ima sr www ac i na serijskoj radilici hebo racing kit alu, oko 14ks sa nardom i vec pola godine se s time vozi i nikad nis !! pitajte apriliju topa :icon_thumright:
« Zadnja izmjena: 17 Veljača, 2010, 22:35:19 doritos »

Offline luna500rr

• maxi forumaš
« Odgovori #9 : 17 Veljača, 2010, 22:33:53 »
Aprilia ima minarelli masinu, a ti kimko, mozda bi ipak barem lezajeve za svaki slucaj promjenio, lezajevi i semerinzi su nezz 100kn, malo alata, pive, sat dva sarafanja i let lampa :hello:

Offline Crazy Kuree

• maxi forumaš
« Odgovori #10 : 17 Veljača, 2010, 23:00:46 »
Aprilia ima minarelli masinu, a ti kimko, mozda bi ipak barem lezajeve za svaki slucaj promjenio, lezajevi i semerinzi su nezz 100kn, malo alata, pive, sat dva sarafanja i let lampa :hello:
aj nebudi smješan, zašto bi mjenjo ležaj koji se ne čuje i nema ni mm lufta, moji ležajevi imaju oko 30000 km pa se ne čuju i nemaju lufta vrti se na na neki 12000 cjeli vijek zašto bi ih mjenjo? može se terat i na seriskoj radilici ali ljudima se raspadale i duplo jače radilice, zašto reskirat iako za ovaj hebo i taj auspuh nebi bilo problema ni na seriskoj al po meni je glupost stavljat takav kit na auspuh kao TT

Offline Cobra

• forumski biciklist
« Odgovori #11 : 17 Veljača, 2010, 23:39:46 »
Kuzim ja vas al malo mi je glupa ta razlika u 10 eura,sport je 130eura ,a hebo 140eura,a opet razlika u snazi velika.uzeo bi drugi spuh naravno sad koji Tesnigas RS2 ,Hebo Performance i od Stage 6 dolazi za koji mjesec za Kymco :dontknow:.A u tih 5000km je mazen pazen skut probao sam nema lufta nist radilica sve je kao prvog dana,zagrijavam ga 3min svaki put prije nego krenem  :icon_biggrin:

Offline Crazy Kuree

• maxi forumaš
« Odgovori #12 : 17 Veljača, 2010, 23:46:14 »
Kuzim ja vas al malo mi je glupa ta razlika u 10 eura,sport je 130eura ,a hebo 140eura,a opet razlika u snazi velika.uzeo bi drugi spuh naravno sad koji Tesnigas RS2 ,Hebo Performance i od Stage 6 dolazi za koji mjesec za Kymco :dontknow:.A u tih 5000km je mazen pazen skut probao sam nema lufta nist radilica sve je kao prvog dana,zagrijavam ga 3min svaki put prije nego krenem  :icon_biggrin:
sam si sebi dao odgovor uzmi hebo onda, to je do tebe dali želiš da traje da ne ulažeš još.. rs 2 bi trebao bit nešto jači od hebe iako gledaj temu od marija sa foruma, onaj phyroterm on je preradio c 16 na kymco

Offline doritos

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
« Odgovori #13 : 17 Veljača, 2010, 23:47:46 »
aj nebudi smješan, zašto bi mjenjo ležaj koji se ne čuje i nema ni mm lufta, moji ležajevi imaju oko 30000 km pa se ne čuju i nemaju lufta vrti se na na neki 12000 cjeli vijek zašto bi ih mjenjo? može se terat i na seriskoj radilici ali ljudima se raspadale i duplo jače radilice, zašto reskirat iako za ovaj hebo i taj auspuh nebi bilo problema ni na seriskoj al po meni je glupost stavljat takav kit na auspuh kao TT
..masina se ne otvara svako malo tako da kad vec otvaras zmjenis sve sta se da mjenjat i bok, miran si jos duze vremena, nema logike otvarat sve i ne mjenjas nis...promjenis minimalno lagere semeringe i bok, a radilicu ako imas para i ako je malo zmrdana i bok...to sto ti nisu jos zacvikali lageri to ne znaci da ti nece za koji 500km, s time se nebih nikada zajbavao jet tolko para ulozit i u vjetar, treba te novce sada zaraditi stari moj, jedino ako starci imaju i daju ti onda te boli kita...

promjenit sta se da promijeniti i bok!

Offline Cobra

• forumski biciklist
« Odgovori #14 : 18 Veljača, 2010, 01:43:20 »
Meni se sve cini da ste vi ljubomorni i bojite se da vas nebi gdje naprao s Hebom ispod guze  :frajer:
« Zadnja izmjena: 18 Veljača, 2010, 01:45:23 Cobra »

Offline doritos

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
« Odgovori #15 : 18 Veljača, 2010, 02:19:44 »
..ja bi uzeo hebo i gas... :icon_thumright:
...ja sam ti vec napisao sabane...UZMI HEBO I GASSS :icon_thumright:...ima da juris hehe :)

Offline luna500rr

• maxi forumaš
« Odgovori #16 : 18 Veljača, 2010, 10:42:29 »

Kimko motor prema piaggiu je kao lunin prema minarelliju, dakle kvaliteta lezaja je nepoznata, mogu biti neki super kvalitetni a mogu biti neki za qurac kao sto se ugraduju u piaggio, sto na serijali prosviraju za 5t ili traju 50t bez beda :hello:
Radilicu netreba mjenjati, jedino kada prosvira lezaj klipnjace, a i onda se moze reparirati ako imas presu na raspolaganju i nekoga tko centira radilice, mada bi radilica s punim polutkama davala bolje preformanse  :)

Offline Cobra

• forumski biciklist
« Odgovori #17 : 18 Veljača, 2010, 13:01:29 »
Nije mi bed dati 2500kn za kit i spuh,a ako je potrebno roknuo bi i neku race radilicu...samo si razmisljam jer mi skuter sluzi ljeti kao prevozno sredstvo i predjem preko ljeta min 5000... nisam pametan jbt  :dontknow: samo sto se tice karburatora na ovu prirubnicu nepase ni jedan drugi,pitao sa maria sto ima super 9,znaci trebalo bi radit neku home made prirubnicu za neki vec karb  :angry7:

Offline wonderkid

• maxi forumaš
  • Spol: Ženski
  • Moja Kaciga: !
« Odgovori #18 : 18 Veljača, 2010, 13:15:56 »
po meni bi ti najbolje pasao malossi sprort jer vidim da radis puno kilometara i sigurno nebi htio da ti po ljeti zacvika i kupujes novi kit a malosi sport mozes vozit u kombinaciji sa tt-om bez problema dok radilicu nemoras ni mjenjat

Offline Losinj

• maxi forumaš
  • Mjesto: Republika Losinj -- Rijeka
  • Moj Skuter: F15 Ducati 70RR
  • MojSetup: budzen
  • MojSpuh: Yasuni R BlackEdition
« Odgovori #19 : 19 Veljača, 2010, 21:28:33 »
ma daj sinko,slusaj kolegu i stavi sport-a,nebudes imao problema nikakvih,sta ces sad lupat pare u hebo pa jos para u spuh jer ti nece bit dosta i htjet ces da vidis kako to ide sa jacim spuhom....pa ce onda otic radilica ako nepromjenis pa onda opet tamo lova ode...i onda ces doc na cifru na kojoj sam ja pa ces rec a sta je meni ovo trebalo mogo sam kupit dva vxr razlicite boje...nemoj e.. :icon_biggrin:
▀█▀ █ ▀█▀ ███ ™