Nemoras ici na slaganje u servis, uzmes novce od stete, kupis polovni branik i neznam kaj ti jos treba, kupis nove farove od gti-a ili polovne i odes kod nekog na slaganje i lakiranje i jos ti ostane para za slozit skuter. Ako imas nekog OK majstora i lakirera to je najbolje kombinacija. Mene je neki deda isto lagano zaštrajfo preko prednjih vrata i zadnjeg kraja, nis strasno malo se lim udubio, otisao na procjenu, decki procjenili na 10000kn, za te pare kupio samo vrata, makar nisam ni to trebo nego sam trebao dat ravnat svoja al nema veze i jos mi ostalo para za polakirati cijeli auto i jos mi ostalo para sastrane. Sad moras ic u osiguranje i vidjet koliko ce ti htjet dat para za stetu i onda ces gledat kaj je najbolje, nove dijelove iz servisa ti se ne isplati uzimat posto imas stari auto, polovni originalni dijelovi kad se polakiraju su kao novi a vise nego duplo su jeftiniji. A i ak je steta samo limarija bilo koji bolji limar i lakirer ce ti to napravit isto ako ne i bolje nego u servisu.