da je krenuo pod 15000 obrtaja vrlo vjerovatno bi spalio odma lamelu ima kod nas NSR sa shark auspuhom ide ko lud al opet nemore me dobit u startu. taj mhr nije podešen
lamelu ne biš sigurno spalio..lamele možda da ali lamelu
nije ti to auto da ima 1 lamelu...
a i općenito ih ne biš spalio nema teoretske šanse,šta su od plastike od baotiana napravljene da se tako brzo potroše...?!
taj nsr je pravi onda ako ima auspuh za 4t motore...to jaran nabio gore pa se uživio da ima motor od 600cc a stime što je izgubio na performansama to nema veze...
moj je serijala bio,full otvorena talijanska verzija,samo red sponge filter zraka i ubio sam ga..nije bio poštelan runner kako treba ali je opet išo,šteta što si iz osijeka da dođeš dole pa da bacimo trkicu,još je sad arrow sjeo
evo ti pogledaj koliko je od beverlya 500 nsr...
što se tiče starta ja neznam na koliko ti misliš,on je mene maximalno 3-4m pustio ali to je normalno,skuter variomat,samo gas i to je to ali poslje sam ga ja ubio,1. 45km/h iber maximalno razvuko i tako sve brzine do 12.000,runner osto u dimu,bio je još neki jaro sa crnim malaguti warriorom sa nekom tefal padelom zavarenom gore,tog je i runner opro xD
EDIT
evo pogledaj kako je ovaj krenuo sa cbr-om,pod 8-10,000 okretaja sigurno,nećeš pustit naglo kuplung nego lagano puštat i opet stišćeš za svaki slučaj da te ne počne dizat,malo ga pališ ali jbg,ide motor