I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 10 Gostiju pregledava ovu temu.
ocito mi u brata nesto nije ok, jer znam da tako ide, ali mi nece.. eto onda imas obavezu da to na dvd sve spremis i poklonis mi.. doritos.. kaciga mi je kao salivena sjela jbt..pice su planule u trenu jbt.. a i meni i doritosu euri
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
još uvjek se pitam kako je brzo nestalo onih 5 pizza
e drnda, ima li ti brat flat rate ili?ako ima mogu ti napravit download slika.
daj neke slike hostesa tu da vidim malo...nemogu se sjetiti koje su bile ...
kai ti nisi reko da ides doma spavati? p.s. ja nikak da dignem te slike, bog mater :S evo vec deseti put uploadam.. ni images forme niti imageshack.. na tinypic mi se neda jednu po jednu.... ne znam sta ima jos :S
cekam slike
oni na minibikeovima su bili prebolesni .. jbt kako se ono razvrtava, a samo 40ccm, ono polinijevi kitevi neki vodenjaci na njima...
Jeste si odhaklali stolni nogomet... Jeste.Jos mi je najzanimljivije bilo od svega ova dvojca na MiniBike-ovima, stvarno deski se ganjaju vrhunski, ( a kak se vrte da ne pricamo )Bilo je super, i fala iveku007 kaj smo stali u brežice da pokupimo miljone
Staaari moj, ja sam crko jučer čim sam doma došo Maloprije se probudio tek i gledam kaj pišete, LOOOOOOOOL Bilo preprejebeno, ekipu takvu nemreš nigde na svetu nać Prekrit, kak su svi otišli od tebe kad si pal? I ja samo otišo? Ja sam stal pokraj tebe skamenjen i primil se za glavu Uploudam slike, al su užasne kvalitete
e josipe.. slika ti je ociti fejk.. nema rege na kojima pise PETROL