Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Pozdrav drustvo...naime kako sam lagano kreno sa stylng.om motora..odlucio sam i da felge ofarbam..jer su ocajne..rub je poliran..a ostatak je fabricka ko neka boja sivkasta ..i sve je grubo...sad da li moram to grubo da smirglam do glatkog....da li moram koristit ikakvu tekucinu za skidanje boje..jer je i nema nije ni sjajna..il samo da je malo matiram..farbao bi je u metalik crnu..da mi se slaze sa motorom...eh sad...jos glavno..al ovo stvarno neznam,..a nebi da cackam puno...kako da skinem tocak sa motor i prednji i zadnji...znam dosta oko motora..al nebi da cackam..a znam ..da ce se neki na ovo samo slatko nasmijat..ko je to vec radio...
ako ce kljesta ostat na viljusci...moram li ih uopce odvrcat..il mogu samo odvnrut kotac ..i lagano izvuc...nadam se da nisam zamoran..al neznam oko ovoga...
zadnji kotac..mogu doc do njega da neskimda auspuh..ima samo jedan poveci saraf..ja mislim 17-ka ..a prednji mi je tocak.kao na biciklu ono sa 2 sarafa..na viljusci ..to znam skinut..sve..nego mene brinu kljesta..kako njih skinut.oce sta ispast..pa da ih vise ni en vratim..jer cu sam sve radit..