Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Molim vas da se ne svađate! Kvarite finu temu koja moze pomoci skuterasima.. Ak imate nes, rjesite to u suceljavanju korisnika..
Sigurno je velika razlika izmedju mog Matrix-a 125 i necijeg VX-a ili VXR-a, ali kad sam stavio Serdja na Matrixa dobio sam bar 30% performansi, ubrzanje se ne moze porediti, start isto, krajnja je samo za trunku veca.. Znam da je seriski spuh na njemu bio tesko sranje, ali skuter prije i poslije Serdja se ne moze porediti
nemoj ništa skužit ko uvredu al neke su mi stvari ovde komične...niti mi se neda trudit tupit i objašnjavat kad su svi neki gaseri čim nataknu bilokakvu limenku da im skuter prdi...odma ide 300...e da...vidim da većina "stručnjaka" vozi nekakve cvaje, bautijane...i koliko vidim niko od njih nema nijedan auspuh o kojem se vode rasprave?ja san sam slaga, pa radia granu od glave komplet nanovo, kopira leovincija, pa top itd itd...cili uživljen tribalo bi to ić bolje...pa sidnem na motor on ide koda vozim 200kg iza sebe još...pa štelaj, jebi se sa svim tim...i nakraju dođeš do toga da ti se čini da skuter ide isto...pa san neka mirenja radia, ispada neko SITNO poboljšanje...al virujen da je to čisto zbog katalizatora u serijskom auspuhu...i nakon svega opet mi je motor življi na samom startu sa seijalom nego sa otvorenim...otvoreni funkconira tek kad se motor zavrti...inače...frula...uostalom nisan ga ni stavia zbog tog sitnog poboljšaja...nego eto čisto zbog zvuka i vizualnog dojma...ova dičija prepucavanja i lovačke priče o nekin ludim performansama ispadaju komična...
Napisamo sam da spuhovi ne daju nikakve performanse, pa je besmisleno raditi grafove.. 125 ili 250 kubika je pre malo da bi se osjetno dobilo na performansama.. Na 500 i vise, se mogu dobiti neke performanse..Jedno je 2T a drugo je 4T.. 2T spuhovi daju i vise nego osjetno preformansa (Dakako na 2T skuteru).
ovaj kratki serdo mi jebeno izgleda! @vx - koliko si para ukupno dao za deak-a?
a kada sam ja bio uzeo deaka svi me posrali..napokon da vam je doslo u glavu i svi pokupovali deaka i odjebali serdu..
skroz su isti
1900knti si imao Deaka na onoj uskoj grani, ona mala grana je preduga+ ulaz u top je duži kad je ta grana , pa je sve skupa to bilo dosta nisko,nije pratilo liniju repa i top je na kraju stršio dosta iza gume. ono mi se uopće nije sviđalo.dok je moj Deak kraći i na širokoj grani,pratit će liniju repa (malo je podignut) tako da će stati savršeno