Ovak igrao sam protiv naseg clana foruma koji se zove sule.. Lik je totalni low i noob u cod2.. prvi puta sam isao igrat sa njima i wajnali su zato sta nisam 24 sata u klanu i nisu htjeli igrat.. aj ok to su pravila.. danas igram cb protiv maloumnika i dw ih razbijemo 16:4 znaci nemaju blage veze.. a igrali smo sa mix ekipom prvi put igrali zajedno cb.. kada onda njegov klan i on sa njima poceli zajebavat... cekali smo 5 min da bi rupali jer tako kazu pravila samo da bi provocirali.. onda su zvali pause 5 min.. onda drugi half opet cekali 5 min.. pa opet zvali pause.. znaci potrosio sam 2 sata na mutavu djecu koja nebi ni trebala taknut tastaturu a ne online igre.. Sta sam htio rec iz ovoga? to da uvjek kada se igra protiv domacih klanova dogadaju se sranja.. Pokusaj igrat provit madara,poljaka,njemaca itd nikad nista.. jedino domaci su seljacine i neznaju nista drugo nego se jos vise sramotit
sule gg i nauci se igrat.. Jer ovak se samo sprdas i treba ti jos puno mlijeka i palente da budes ko za tebe DR. Legija