Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
znam sad cu ja nahitat jos slika gore
meni nikad nije jasno kak svi nekud moraju ić kad vani pada kiša..svaki dan sam na cesti i dugo pratim taj fenomen..kad je suho ili sunčano ima nekoliko auta na cesti ali kad padne kiša grad je prepun, totalni kaos...
Jučer dođem na igralište na bubanjku i vidim da je celi pod vodom. Pola metra golova na vrhu je samo vani. Idem dalje prema šikari, prođem mosti i opaaaaa. Brenzaj! metar i pol duboka voda Reko idem kroz vrbovec kristinu ostavit, opaaaaa. Nema! Odvojeno Medsave od svijeta. Rekoh idem u šikaru prek Celina i dođem tam do raskrižja kak se k Radekima ide, i opaaaa. Ni tuda se nemre. Znači od mog uje šljunčara je skroz pod vodom. Stari moj kolko je to litara vode
jucer sam ja i frend igrali waterpolo na bubanjku,lijepo stiropol metar na metar,neki stap kao veslo i to je to,pici
ma ja fico i draz se spustili po gradni tam kod bubanjka prema savi ali putovali smo pola sata i presli 50 metara ako i tolko,nema tu kruha
Savršćak racing team? A jedine rejs pile imate ti i fićo tu u savršćaku. Jer opet kad ja dojdem kod vas, opet ste zadnji
je da,ma taj racing team se ne odnosi na skutere bumo na ljeto jedan rejs bacili kad ce ti i yasuni bit gore,a moj bu do tada bio spreman za voznju(nitro sam vec kupio )