Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
pozz.. uzeo sam auspuh leo vince tt za pezo-a jet force-a tsdi.. i zanima me sta mislite kako da nastelujem koje rolnice opruge...
Pa lijepo ti je napisao da je uzeo. Vjerojatno nije tražio tražio rolice i federe po garaži dok je uzimao Šala. Ako si kupio nov auspuh, onda samo stavi rolice i federe koje si dobio, ako nisi onda moraš isprobavati. Probaj za početak gram i pol lakše od serijskih pa vidi kako se ponaša motor (eventualno pošalji kakav video ubrzanja
zute opruge i role 4,4grama i to je to
Pa lijepo ti je napisao da je uzeo. Vjerojatno nije tražio tražio rolice i federe po garaži dok je uzimao :dontknowŠala. Ako si kupio nov auspuh, onda samo stavi rolice i federe koje si dobio, ako nisi onda moraš isprobavati. Probaj za početak gram i pol lakše od serijskih pa vidi kako se ponaša motor (eventualno pošalji kakav video ubrzanja
ti fakat misliš da svaki skuter ima sve isto ko minarelli? J#bemu, pa samo minarelli ima tak lagane rolice na TT-u jer su minijaturne, 15x12 milimetara. Pežo, a pogotovo piaggio imaju veće rolice i teže gramaže
ko kaze da sam ja na minareliju samo to radil,na pezou sam to jednom sa frendom stavil i dobro je radilo,nevidim problem,jedino sto njegov nije bio tdsi
a gle njemu je bilo poboljsanje u odnosu od prije tako da vise nije pitao i mi sklopili i vozili
vazno da ide,ne pita se kako i gdje