I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Runner je iso 120 po satu od frenda...dok ga nisam sa 80 prestigo
E da! Sad si me sjetio dottorea i mene. On na svom legendarnom Stalkeru juri 110 a ja ga sa 90 pretjećem sa dobrih 5 km/h "viška"
Ma laze ti sat covjece...pokazuje premalo
Je, je. Tješi se To je po GPS-u bilo oko 87 Sad više nemam te urice, sad imam druge koje za koji kilometar-dva više lažu naspram Garmina Onaj stari stalker je pokazivao pri 120 oko 25 km/h previše, možda i više. Pitaj dottorea
na prvoj strani je netko odgovorio na nrg isao 110 niz brijeg,pa spustim ja lunu bez kotaca od mileckog kroz dugavu prema kladju dalje ako netko zna za tu cestu i dobim ju 120 samo tak,nisam vidio da nrg serijala po ravnici ide 105 po satu bez ikakvih sranja
evo jos jedna tema o gluposti koju sam nasao na forumu i pece me za oci http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,6508.0.htmlili ti citat MINUSI: help a)zadnji amortizer pre mekan, kad naletiš na rupu-samo osjetiš udarac.b)Ispod sica nema mjesta,osim za alat i krpicu..(riješeno koferom)c)krajnja brzina-Šteta, od 150cc sam očekivao 100km/h bez problema nono prošli NRG 50cc je išao do 105.Ali to je valjda normala pošto mu je cijena 12000kn
c)krajnja brzina-Šteta, od 150cc sam očekivao 100km/h bez problema nono prošli NRG 50cc je išao do 105.
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
čemu otvaranje ovako glupih tema, na kraju si ti ispa glup.....
cudis se jer imas aeroxa hahahaha
nađi nrga/runnera sa cukicom do 120 i stavi spuh bilo koji i ic ce barem 110 po satu
serijala decko serijala
Kod vas je neki specijalni pogon, moja luna niz najveci brjeg u krajini ni s najtezim rolicama sto imam neide preko 85, a kad puse bura na jednom pravcu iz vinjana u runovice ju natram skoro na 83
Ček, ti lunu uspoređuješ sa NRG-om?
ja kad sam se spustio niz dugavu s lunom za 4 sec je nabrala 90,je da je nizina pod nekih 70% strma ali je isla samo kaj se culo da nekaj puca u skuteru