Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
jooooooooj, imao frend jedan moj ovo cudo... no comment za svrsiti motor je prva liga, al zakaj video tek kad bude toplije? cross je! snijeg je! svi uvjeti su tu!
Tako je igracka super ide mislis da je 250ccm 2T kad je cujes, samo nisam uspio probat đir nisam bas bio u formi
Zvati cemo nekog da nas snima ti s cr-kom pun gas a ja po zadnjen kako te deren. Obavezno neki video tamo po Mukli da te snimamo kako kopas kanale za drenažu.
mislim da ces mi dat djir na ovo cudo
imo sam ja takvu 125 pa ju mjenjo za 250 i poslije mi bilo žao jer te 250 cijelog potrga i puno je teža za blato i mekani teren.125 je zakon.
ljepo ljepo tunjo bome si se dosta namucio dok si oprao to cudo.... tunjo jes to sedamneske?
vjeruj mi jesam,a zapamtit ce ona kad je bila zadnji put u blatu :hmh:hahaha zezam se prva kiša i opet gas ako je ne prodam prije ...xde nisu nažalost zadnja 19 prednja 21
kaj ti ni lanac malo prelabav???
je, malo je ali to sam poslje zategnuo
heheneka neka...samo gass znaci devetneske
aha,onda ok,jer po slici je jako labav,nadam se da se nisi s takvim vozio
tj nije baš pre labav jer ti kad sjedneš gore onda se vilica izravna i on se zategne a kad sjediš gore lanac treba otprilike 5 centa iči gore dole tj biti labav jer kad skočiš ili neku rupu pokupiš da onda se ne zategne previše,tj na slici je labav ali nisam ga baš previše mora zategnuti
da to mi je jasno,ali je bio prelabav
čisto znatizelje radi.. kolko ju cjenis..edit: tek sam sad vidio da je na trznici... sry