industriskim fenom moreš grijat i povinut bilo kakvu plastiku jer puše topli zrak po površini i tk ju zagrijava a sa lemilicom ju moraš dobro talit da bi to uspel jer toplina jeluje na plastiku samo kroz vrh i na jako malu površinu na plastici..
rezervar ide bez probklema,malo ga zagriješ i stisneš i riješeno...lemilicom ga nikad nebi povinul...
ma pusti ga...vidiš da je on najpametniji i sve zna...
prika moj...ne govorin ja napamet šta govorin...nego stvari koje san i sam napravia i radia...za koje san 100% siguran...a ne da se pravim pametan na način reka mi rođak od prijatelja da je njegov brat radia ovo ono...pa se nemože...
ponavljan...ako se radi o kojem cm...bez greške fenom...samo treba DUGO i postepeno grijat veću površinu tako da se zagrije cila stijenka plastike a ne samo površina...i oblikuješ lagano...
@anco-ako nexus sa 14" zada navuče i 150 po satu...sa jednom 13" felgom od novog runnera nebi smila bit puno manja krajnja...šta je i ovako i onako previše za lagan motor ko šta je runner...na kraju krajeva...za takve brzine postoji druga vrsta motora...po meni da puni 0-120 ko blesav...više ti i netriba na onakav motor