Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: nova ce godina.. zeljni smo avanture.. =)  (Posjeta: 6126 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline te-te-ac

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • kad ku.rac u pi.čku uđe nastaje je.banje
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • http://www.youtube.com/user/renci31551
  • Mjesto: Belišće
  • Moj Skuter: skučo
nova ce godina.. zeljni smo avanture.. =)
« : 10 Prosinac, 2009, 13:20:18 »
ovak.. sinoc u 23 i 15 mi zvoni mob .. (N99 3TB) i ko je ono kiza .. nes mi jadikovo kak mi je glupo bit sam za novu godinu (usput mi je pricao kak je za valentinovo bio sam i da je drko svakih 17min od muke) i tu mu ja dam prijedlog da odemo van iz sela (slavonija) negdi u neki centar zbivanja (rijeka je u planu) i posto smo mi takvi kakvi jesmo.. trazimo pomoc..

1. trazimo nekog ko ce nes uputit malo di se kako sta provodi .. :party0049:
2. dat nam za jest (pistacije) i pit (orginal coca-cole)..    :occasion14:
3. po mogucnosti dat nam neki topli krevet..   :drkdrk:
4. ako ostanemo bez para dat koju kunu..    :lovanovac:
5. ako nekog potera na nužnik (šekret) dat mu i drugu rolu ve-ce papira..  :kenjkenj:
6. dat nam da vidimo kak njegovo vozilo ide kak kuga  :skuter:
7. naravno nedolazimo praznih ruku jer to nije u redu..  :icon_biggrin: :-*

to bi bilo to.. mozda ima jos koji zahtjev ali bit ce update..

mi cemo mu vratit takvom zabavom da ce to bit zaista roke n rol  :rozi:

e sad gledamo di ce nes ko primit

tu su glavni favoriti..

1. gokiSP
2. black-rox
3. eladio (nas pezident)
4.
5.
6.

ako se smatrate da smo pozeljni u vasoj kuci za vrijeme blagdana .. slobodno se potpisite  ..

unaprijed fala.. i molim bez brisanja ovog S.O.S. posta..

tnx  :glasses9:

Offline sr-dream_vk

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ...KVART...
Odg: nova ce godina.. zeljni smo avanture.. =)
« Odgovori #1 : 10 Prosinac, 2009, 13:34:30 »
sto se tice ovog bulšit..i ja dolazim....tako je dobro ste culi...glavni kvartovski junak dolazi sa navedenima..ja inace nejedem puno tak da se doticni nebi uplasili..sve sto je štekejac napiso u potpunosti se slazem snjim te biih vrlo rado da nas udomite....(..DOTTORE,Fic i ostala bando nemojte mislit da necemo prvo do Zg-a..na burek for free..)..toliko od mene... :icon_thumright:

Offline te-te-ac

• maxi forumaš
« Odgovori #2 : 10 Prosinac, 2009, 13:45:13 »
tešijo.. ja sam cuo da tebe mama nepušta .. zbog pirotehnike i ostalih samozapaljivih naprava..  :icon_biggrin: :toothy12:

a sto se tice zgb .. dodemo s rombačima  :laughing7:

Offline sr-dream_vk

• forumski biciklist
« Odgovori #3 : 10 Prosinac, 2009, 13:49:32 »
tešijo.. ja sam cuo da tebe mama nepušta .. zbog pirotehnike i ostalih samozapaljivih naprava..  :icon_biggrin: :toothy12:

a sto se tice zgb .. dodemo s rombačima  :laughing7:

pa dobro imo sam par ekcident sa bombama za new year...al obecajem ove god cu bit dobar... :binkybaby:

Jel nas neko mozda poziva u Zg...svugdje mi idemo..samo da je žurka ritam salsa,tango..ovo ono...i neke latino kurabe... :icon_tongue:
« Zadnja izmjena: 10 Prosinac, 2009, 13:51:35 sr-dream_vk »

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Xciting 400i
  • Moja Kaciga: SMK Hybrid
  • MojSpuh: Yasuni black ed.
« Odgovori #4 : 10 Prosinac, 2009, 13:54:10 »
ja sam se udao u zg to vec i ptice pjevaju  :hmh: :toothy11:

..preporucam da odete u grad, svojevremeno dok sam tamo bio dobre je bilo u palachu  :laughing7:
..inace u gradu zna biti i open party, ludi vatromet, i pokoja sponzorusa , pa morate imati false versacice i armanice i sl..  :happy8:
Mi ništa ne obećavamo, i to ispunjavamo!

Offline sr-dream_vk

• forumski biciklist
« Odgovori #5 : 10 Prosinac, 2009, 14:06:38 »
ja sam se udao u zg to vec i ptice pjevaju  :hmh: :toothy11:

..preporucam da odete u grad, svojevremeno dok sam tamo bio dobre je bilo u palachu  :laughing7:
..inace u gradu zna biti i open party, ludi vatromet, i pokoja sponzorusa , pa morate imati false versacice i armanice i sl..  :happy8:

Sta ti to znaci...neznamo mi za takve nazive.... :laughing7: :laughing7:

Ma reko sam ja odma Zareb do Tokija...Braćo Bakreni i Vodeni we going to Zareb....... :glasses9:
« Zadnja izmjena: 10 Prosinac, 2009, 14:08:31 sr-dream_vk »

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Xciting 400i
  • Moja Kaciga: SMK Hybrid
  • MojSpuh: Yasuni black ed.
« Odgovori #6 : 10 Prosinac, 2009, 14:09:14 »

Sta ti to znaci...neznamo mi za takve nazive.... :laughing7: :laughing7:

Ma reko sam ja odma Zareb do Tokija...Braćo Bakreni i Vodeni we going to Zareb....... :glasses9:

false - falše
bolje sad ?  :laughing11:
Mi ništa ne obećavamo, i to ispunjavamo!

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Purejet
« Odgovori #7 : 10 Prosinac, 2009, 14:09:42 »
kaj cete u metropoli....tue dosadno.... :laughing7:

Offline sr-dream_vk

• forumski biciklist
« Odgovori #8 : 10 Prosinac, 2009, 14:18:20 »
false - falše
bolje sad ?  :laughing11:

ma da bolje je...znam na sta mislis alkakve veze to ima snama... :laughing3:

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #9 : 10 Prosinac, 2009, 14:20:16 »
evo ja ću vam napravit tour po Rijeci, pokazat vam brodogradilišta, romska naselja,nikad završenu obilaznicu i sve znamenitosti  :glasses9: :glasses9: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline sr-dream_vk

• forumski biciklist
« Odgovori #10 : 10 Prosinac, 2009, 14:23:29 »
kaj cete u metropoli....tue dosadno.... :laughing7:

aha..to u prijevodu znaci...."jbte ker ovi klosari iz kvarta ce stvarno doc...kao prvo trosak nam je prevelik..kao drugo likovi su mutljage vec sam to dozivio kad sam dosao kod njih u Kvart pogotovo onaj sa La Martina(original) jaknom....a sta ja znam jedino da ih uvalim Fic-u i Zich-u..meni netrebaju..iako mi je bas sladak onaj sa yamahom r6 03-04 god.....a neznam vidit cemo kolko love ponesu.."

jesam blizu ili.... :laughing7: :laughing7:

« Zadnja izmjena: 10 Prosinac, 2009, 14:29:15 sr-dream_vk »

Offline sr-dream_vk

• forumski biciklist
« Odgovori #11 : 10 Prosinac, 2009, 14:26:01 »
evo ja ću vam napravit tour po Rijeci, pokazat vam brodogradilišta, romska naselja,nikad završenu obilaznicu i sve znamenitosti  :glasses9: :glasses9: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

oces rec tetejska naselja...a sta je s onim.. :cugaa: :occasion14: :occasion18: :joks: :weed: :drkdrk: :casti:..i te spike...???

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Purejet
« Odgovori #12 : 10 Prosinac, 2009, 15:07:22 »
aha..to u prijevodu znaci...."jbte ker ovi klosari iz kvarta ce stvarno doc...kao prvo trosak nam je prevelik..kao drugo likovi su mutljage vec sam to dozivio kad sam dosao kod njih u Kvart pogotovo onaj sa La Martina(original) jaknom....a sta ja znam jedino da ih uvalim Fic-u i Zich-u..meni netrebaju..iako mi je bas sladak onaj sa yamahom r6 03-04 god.....a neznam vidit cemo kolko love ponesu.."

jesam blizu ili.... :laughing7: :laughing7:

nisi skroz....al na dobrom si putu.....kvalitetno razmisljas....  :laughing11:

Offline te-te-ac

• maxi forumaš
« Odgovori #13 : 10 Prosinac, 2009, 15:29:31 »
ceka se da kiza utrpa nekom tu r6icu pa da idemo..  :toothy12:

posto sam malo sad otvorio vidokruge...

mozemo u bosniju kod "Rossi-a" ili u dubrovnik kod Luke (aeroxtuning)

mozemo mi svagdi samo ljudi daj te nas zovite.. pisite nam PMove ma na msnu me drukajte..  samo dajte da idemo ..

sve mislim da odemo i da kupimo obleke .. kiza posto ima bradu i posto je najstariji da bude božić bata .. tešija nek bude onaj njegov sluga .. tintilinic.. patuljak .. viljenjak.. gmo ..

a ja cu bit rudolf.. onaj sob koji je oke .. leti zivotinja

idemo tamo di ce let3 svirat i di cemo se slobodno moc lupat vlastitim kurcem u celo..  :glasses9:

a za ZGB stvarno.. sta cemo u metropoli.. to se isto odvija i kod nas na selu.. ocu mediteran  :laughing7:

Offline Pupo

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
« Odgovori #14 : 10 Prosinac, 2009, 16:12:25 »

Nemoj im Omišalj zaboravit pokazat!

Offline sr-dream_vk

• forumski biciklist
« Odgovori #15 : 10 Prosinac, 2009, 20:03:59 »
ceka se da kiza utrpa nekom tu r6icu pa da idemo..  :toothy12:

posto sam malo sad otvorio vidokruge...

mozemo u bosniju kod "Rossi-a" ili u dubrovnik kod Luke (aeroxtuning)

mozemo mi svagdi samo ljudi daj te nas zovite.. pisite nam PMove ma na msnu me drukajte..  samo dajte da idemo ..

sve mislim da odemo i da kupimo obleke .. kiza posto ima bradu i posto je najstariji da bude božić bata .. tešija nek bude onaj njegov sluga .. tintilinic.. patuljak .. viljenjak.. gmo ..

a ja cu bit rudolf.. onaj sob koji je oke .. leti zivotinja

idemo tamo di ce let3 svirat i di cemo se slobodno moc lupat vlastitim kurcem u celo..  :glasses9:

a za ZGB stvarno.. sta cemo u metropoli.. to se isto odvija i kod nas na selu.. ocu mediteran  :laughing7:

ili cu ja glumit gazdu kuce..kiza varioca..a ti jebenu hrdjavu ogradu.... :laughing7: :laughing7:

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #16 : 10 Prosinac, 2009, 21:48:46 »
ako vam zelja dodjite u tuzlu svi :D kod mene spavate a za ostalo se ne sikirajte :D ..jedino sto cete morat da predjete 300+ km :D
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline te-te-ac

• maxi forumaš
« Odgovori #17 : 10 Prosinac, 2009, 23:44:18 »
drage moje hrvatine .. ugledajte se na naseg susjeda "Rossi-ja" .. svaka cast dečko na ovom pozivu .. jos moramo razmotrit karte ..nacrte .. tolcrte puteva za nj jr  :glasses9:

di je goki ?? sta nije valjda da nas bar nebi dosao uvest u garazu s pogledom na more  ??? malo da kiza vidi sta znaci širifit.. :icon_thumright:

kiza se nejavlja nije valjda da su mu opet iskopcali struju pred božu.. a sigurno si je dao truda okitik kućicu s ukradenim lampicama s pentakosne crkve ..

@ tešija.. tvoja majka mi je rekla da nemos ici nikuda.. da moras djelit kuvano vino na korzu u vkcima  ::)

da ipak odustenmo od ovog tripa  i da s HEPom popricamo oko spajanja struje u kvart..  :dontknow:

kiza daj malo glasa.. jos ce ispast da je ovo neko šeganje..  ::)

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #18 : 10 Prosinac, 2009, 23:51:10 »
ja sam na faxu u rijeci i jos se dvoumim jel da cekam tam novu ili u provjerenoj atmosferi :dontknow:

Offline sr-dream_vk

• forumski biciklist
« Odgovori #19 : 11 Prosinac, 2009, 08:32:41 »
drage moje hrvatine .. ugledajte se na naseg susjeda "Rossi-ja" .. svaka cast dečko na ovom pozivu .. jos moramo razmotrit karte ..nacrte .. tolcrte puteva za nj jr  :glasses9:

di je goki ?? sta nije valjda da nas bar nebi dosao uvest u garazu s pogledom na more  ??? malo da kiza vidi sta znaci širifit.. :icon_thumright:

kiza se nejavlja nije valjda da su mu opet iskopcali struju pred božu.. a sigurno si je dao truda okitik kućicu s ukradenim lampicama s pentakosne crkve ..

@ tešija.. tvoja majka mi je rekla da nemos ici nikuda.. da moras djelit kuvano vino na korzu u vkcima  ::)

da ipak odustenmo od ovog tripa  i da s HEPom popricamo oko spajanja struje u kvart..  :dontknow:

kiza daj malo glasa.. jos ce ispast da je ovo neko šeganje..  ::)

bakreni moglo bi bit zvekete.... :jerk:..usput jua nosim sa sobom Dildo...i...tablete za proljev...(zna kiza o cem pricam.)..usput sto se tice kuvanog vina..de time to grow up...ko to jos pije odavno sam preso na red bull i te gluposti dok sam jos imo crvenog nexusa prije par godina...a sto se tice tvog mjesta Belisca..Jel se tamo uopce slavi new year ili je TJEDAN DANA POSLIJE NASE.... :laughing7:...usput sto se tice struje budimo realni..ja sam mislio da je bog reko laku noc decki iz kvarta kad smo dosli u Belisce(nigdje jebene svijeće a kamoli lampe i struje..ma ono selo-selo)....