Ovako da sumiram :
1.komplet motor rastavljen
2.mašina rastavljena komplet
3.Novi dijelovi : svi ležajevi mašine ( stavljeni c4 poliamidni na radilicu,ostali po cagivinim specifikacijama)
svi semerinzi mašine
novi zupčanik okretaja
radilica s novom klipnjačom balansirana
novi cilindar (nikasilirani)
novi klip wossner kovani
nova svjećica NGK BR9EIX Iridium
kupljeno ulje : Motul 2t gearbox Transoil 10w40
Motul 2t 710 ulje za mješavinu
Motul medium W10 fork oil - ulje za vilice
pakne nisu kupljene nove isto kao ni federi kuplunga jer su u tolerancijama novih po cagivinom
manualu.Sve ostalo je u super stanju što se tiče zupčanika i tako.
Mašina je do pola sastavljena,poslije nove dok prođu pijanstva,biti će do kraja.Još ću probat nabavit 34 dellorto ili mikuni 35 sa ravnim šiberom i to je to šta se tiče mašine.Mašina je komplet NOVA.Uloženo oko 650 eura u dijelove.
Ja i seba računamo auspuhe i vjerojatno ćemo raditi sami spuhove po vlastitim proračunima.Sljedi slaganje struje koje ću prepustit znamo kome,mom jako dobrom frendu Valuhu kojem bi povjerio i da mi peacemaker prebrikava :respect: .
Sve u svemu poso ide.Motor će biti složen do 1.5 komplet s time da ima jako puno posla,naručujem još novih dijelova,nove gume(vjerojatno supercorse),sicevi se tapeciraju,sve plastike se farbaju kao i felge.Ide prednja felga od mita(imam ju doma),a ne od freccie koja je bila naprijed.Nove žmigavce,nove utege volana,nove ručke,sve sitnice se farbaju,reparira se kiler itd...posla ima dosta
update kako će ići poso,ako koga šta zanima a da nisam napisao neka slobodno pita :piva:
radilo se :
Kupio sam prednju felgu 17 cola od mita :
Pa su došli dijelovi :
Moja ergela :
Moja radilica bila na balansiranju i onda smo stavili nove ležajeve :
Očišćeni blokovi :
prerađeni su za bolji protok smjese u cilindar ofc =) :
I onda napokon malo posla obavljeno sastavljanja :
lijevo je rotax 122 mašina od sebe na novo sklopljena,desno moja cagivina komplet novo sklopljena
također zahvaljujem se vedranu koji mi je sredio kupovinu novog cilindra preko ebaya :respect: