evo da i ja dam koji prijedlog
volim horore pa evo:
orphan 2009 god jedan orginalan horor koji je tesko predvidljiv, nije SF i nema bespotrebne krvine
residet evil - svi djelovi jer se vezu jedan na drugog. mislim da svi znaju o ovome. uglavnom horor sa zombijima sa dobro razrađenom pričom
the skeleton key - horor koji je temeljen o sotoni ili čemu već.
the clinic - nekakav tip horora koje potpuno realan za današnji svit, dalje neću govoriti da vam nebi upropastia film.
ima jos horora dobrih, pa ako bas neko zeli da mu jos koji preporučim napisati ću još, jer sam ih stvarno na tone pogleda
komedijeinače ne gledam baš više komedije jer su stvarno postale loše, pa imam samo par dobrih
hot tub time machine - dobra komedija u kojoj se skupina prijatelja vrati u prošlost.....
horrible bosses - prijatelji govore kako imaju probleme sa šefovima pa ih odluče likvidirati
simpsons movie - pošto vidim da još ima ljudi koji ovo nisu pogledali, preporučujem da pogledate!
i za kraj da vam malo mozak sj**** sa psihološkim:
inception - unatoč tome šta glumi leonardo di caprio
jako dobar film. radi se o tome kako grupa stručnjaka "ulazi" u tuđe mozgove pomoću snova i tako utječu na njihove odluke.
the number 23 - jako dobar film koji triba dooobro pratiti kako bi ga skuzija (mislim na kraju će te skuziti, ali do samog kraja će te biti zbunjeni
)
eto to je to za sad