Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Ovako, pisat cu probleme po redu, tak da kad jednog rijesimo idemo na drugi da se sve ne pomete Prvi problem je u spulji. Naime imam Gianelli SP6 i kolko vidim grana je kod dijela koji ide na cilindar užasno loše izvedena. Evo slike: Ova cijev sto viri van, sad dođe u rupu za spuh na cilindar (TP Trophy). Pretpostavljam da bi dobio nekog vraga da odrežem ravno sa ovim komadom koji se šrafa na cilindar i onda da lagano sturpijam da nebu oštri prijelaz.
cek samo malo ti na sve oko skupa imas serijski variomat ako se nevaram zar ne???
bez kita sam i ja mogao navuci tolko, cak i vise, zato vjerujem da je stvar u karbu...BTW kad sam kupovao spuh, bila je dilema između ZX-a i SP6 i onda su mi svi rekli ako cu ici ikad na base kit nek uzmem rađe SP6, ako ce bit serijala onda ZX LoL
Druze treba ti ovakav dihtung! Cudi me da ti to nije dao taj od koga si kupio kit.Vecu krajnju nemas zato sto ti je kratak prenos, a Trophy nema toliko obrtaje da bi dobio vecu krajnju.. Resenje jedino Peugeotov duzi primar ili neki Stage 6, Malossi oko 10-15% produzen..Ostavi diznu 70 i proveri boju svecice posle voznje oko 1km na punom gasu... Onda bar znas na cemu si, ako je siromasna stavi vecu, ako je bogata manju.
zx je meni na malagutiju bio jači od sp6,i to u krajnjoj za 5-10kmhza trophya ti treba puno jači spuh da bi izvukao što daje