@ gagi racer - ma stari moj, jedno je sa starta krenut pa skuzit da ti ima previse zraka, a drugo sa 100 km/h jurit po slenedri i samo odjedamput osjetit kako na 1 sec malo posustane i onda doviđenja...samo uzmi u obzir da su obrtaji bili oko 10 000 rpm, gusnati cilindar u optimalnoj temperaturi i ko šećer na kraju squish od 0.5 mm...
@ Cok, ivanm - a jbg, prije nije bilo potrebe jer sam sa frgicom dobio onaj bell mouth plasticni koji je bio poprilicno sirok i poprilicno bi se namucio da ga naguram u crijevo od airboxa...nakon sta je frend kupio gljivu, dao mi sa svog malossi frgica bell mouth koji je bio uzi i lakse se stavio u crijevo...bil mi malo sumnjiv, no meni frend tvrdio, "kaj ak se ja vozim vec 2 god tak bez osiguranog airboxa i nis se nije dogodilo, nebu se ni tebi..." ETO MI NA SAD KAD SAM GLUP...
mislim, kit se jos brijem moze na specijalu 48 borat, mislim da se malossi sport moze do tolko bez obzira kaj je zadnji tvornicki klip 47,8?
ne znam kaj cu sad s njim...jer je klip za due skup ko kuga, a nemam auspuh koji bi se nosil sa tajminzima 140/195...
pa sam rađe sad uzeo s6 sport pro da se konacno mogu vozit ko covjek...