Gle, sve ovisi koliko je covjek u stimungu...
Dakle, 2 me zaustavila dok sam imo na deklu i nis mi nisu rekli, u biti samo me jedan zaustavio, drugi mi je u dvoriste kuce uso , a treci koji me zaustavio je osjetio pritisak recesije (u biti 2 patrole na motorima su bile) i pocastili me uplatnicom od 300 kuna, e sad po mom misljenju tabela sa strane je vidljiva jer stoji na nekih 75 stupnjeva ali oni ce uvjek nac neki izgovor...
upravo tako može a i nemora,zakon je na njegovoj strani, npr u gradu murja vozi 80km/h gdje je dozvoljeno 50km/h i to bez svjetlosne signalizacije,znaci nisu u intervenciji, pa onda ajde probaj i ti za njima 80 pa će te zaustavit,zakon je njihov......
ovo tvoje za tablicu ili voznju bez žmigavaca sto citam tu u zadnje vrijeme sve je to ok, ali to nema tolerancije kod svih, neki te pusti neki neće.....
očekujem tj siguran sam da ce iduce ljeto još više intervenirat na vanrednim tehničkim pregledima.......
koliko se ja sjecam bilo je to davno kada su mopedi isto bili zakonski ogranceni 50km/h ali nitko nije imao problema jer se toleriralo ako voziš i 80km/h, mislim da je prošlo vec nekih 10 god od tada i onda je bilo na TV-u kako je negdje lik sa skuterom pri brini od 100km/h poginuo jer je riječ o mopedu sta se nije dalo tolerirat, nakon tjedan dva poginuo i drugi sa preko 110km/h i od tada se to lagano počelo kuhat i mislim da od tada je krenulo prema ovom šta danas policija radi prema nama......
a sad za tablicu ja sam imao ispod repa i naravno moro sam ju stavit na vidljivo mjesto jer su mi rekli da je neznam kako nakitan da ako izgleda ok da nije upad murji u oči, ali sa prevelikim zahvatima bla bla bla znas sta slijedi...
dosta sam dugo imao i na deklu tablu, nikad nisam imao problema samo nek ti je kut tablice oko 75