joooooooooj kako serete po nečem u što niste upučeni jel vi znate da fabia wrc dode 250 000 eura.....kaj moram još nešto reč a ovo je st motorsport.....evo link pa si pogledajte kolko dodu a ne tu meni kaj pametujete
http://www.motorsportmarkt.de/frameset.php jeb... ja vas i vas tuning kupite 17 cola felgice spustite auto na pod stavite sprint filter ili eventualno ga date čipirat i mislite da ste primili boga za muda.mislite si kaj more doč trkači auto a da ga ideš slagat sam bi videl kolko dode ,npr....KW plinski stelajuči amontizeri sa federima mekanim sa stelanjem tvrdoče i visine 4 komada su 6500 eura....
zatim elektronika štelajuča je oko 2500 eura...,felge magnezijske 4 komada oko 3500 eura jedna slick dunlop guma 17 cola mekana je 400 eura/komad.....4komada 1600 eura....glavčine motorsport prednje i zadnje su 3500 eura....rezervar mali 6 litara motorsport od fia 800 eura....diskovi brembo 1500 eura čeljusti 6 klipne 1600 eura...tu smo več došli do 20 000 eura a imamo samo ovjeskompletni a di je još motor....klipovi wossner su oko 1000 eura bregaste 306 stupnjeva su oko 1500 eura....radilica,rollbar,klipnjače,sekvencionalni mjenjač,sic pojasi,aparat za gašenje,karbonske stranice haube blatobrani........onda mi reci da ne dode 90 000 eura.......