Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: ----------> x-project <----------  (Posjeta: 74532 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline x-plorer

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Mob: 092-22-44-33-5
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: x-project
« Odgovori #240 : 11 Ožujak, 2010, 19:13:57 »
ma necu riskirat sada znam da mi svi djelovi pasu s cpi-a tako da vise nema dileme oko toga...sta se tice ventilvara vidit cu sta cu stavo sam oglas al ako se ne proda u skoro vrime prosirit cu ga na 16 mm a kriz cu nabavit negdi...

Offline x-plorer

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #241 : 12 Ožujak, 2010, 14:48:15 »
evo i danas se malo radilo evo undertail iz kucne radionice.....

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #242 : 12 Ožujak, 2010, 22:15:00 »
Lipo hehe ;D

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #243 : 12 Ožujak, 2010, 22:25:08 »
da nije to undertail od cpi aragona?!

Offline MaXoVaC

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Banjaluka!
  • Moj Skuter: sprint max
« Odgovori #244 : 12 Ožujak, 2010, 22:41:27 »
da nije to undertail od cpi aragona?!
:nono:
od lima je pravio.... :laughing7:

Offline x-plorer

• maxi forumaš
« Odgovori #245 : 12 Ožujak, 2010, 23:00:09 »
drago mi je sta vam se svidja moj uradak...inace undertail sam radio od bocne stranice od kompjutera..al ga je bilo hebeno stavit da su to cuda...al isplatilo se....

Offline x-plorer

• maxi forumaš
« Odgovori #246 : 12 Ožujak, 2010, 23:17:48 »
sutra moram probusit ventil var na odgovarajucu sirinu...sta vi mislite da ga prosirim borelom ili da idem tokaru pa da ga on prosiri

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Zippo Friends Croatia
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #247 : 12 Ožujak, 2010, 23:25:33 »
idi tokaru jer ručno nećeš moći precizno napravit

Offline doritos

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+6)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Moj Skuter: ZIP SP1
  • MojSetup: grinč mi fkral sve :/
« Odgovori #248 : 12 Ožujak, 2010, 23:27:12 »
al onda moras i zvezdicu isto kod tokara da ti prosiri...

Offline x-plorer

• maxi forumaš
« Odgovori #249 : 12 Ožujak, 2010, 23:33:07 »
onda cu otic kod tokara da mi to sredi..a sta se tice zvjezdice nac cu negdi u nekoga ili cu je dnostavno uzest novu...jer ovi tokar tu je previse zivcen tako da ga cisto sumljam da bi mu se dalo zajebavat oko one zvjezdice...

Offline x-plorer

• maxi forumaš
« Odgovori #250 : 16 Ožujak, 2010, 14:37:23 »
eo danas bio kod tokara prosirio mi je ventilvar na 16mm lipo sida na radilicu...zvijezdicu sam narucio tako da je sada sve sredjeno....
« Zadnja izmjena: 17 Ožujak, 2010, 13:38:02 x-plorer »

Offline x-plorer

• maxi forumaš
« Odgovori #251 : 17 Ožujak, 2010, 13:42:05 »
eo napokon odnio plastike na bojanje unutarnju i onu sta prekriva ventilator struje ako to mogu tako nazvat ugl plastike idu u metalik crnu...provjeravao sam u kakvom je stanju klip ugl klip je crn ko tava...al nema riseva nigdi...slike kad slozim sve....

Offline x-plorer

• maxi forumaš
« Odgovori #252 : 19 Ožujak, 2010, 00:23:35 »
danas sknio malo vario da vidim u kakvom su stanju rolice nakon skoro 6000 km...rolice su izlizane skroz na nekim mistima su skroz bijele..tako da ima udubina kako su se izlizale al et sva srica sta dolaze druge sa spuhom danas mi je poslan karburator trebao bi stic oko sride...e sad imam dva pitanja

1.dali netko zna koje su tvornicke postavke dellorta PHBG-DS 19 mm black
2.kad sam rastavljao vario prmjetio sam da ima jedna mala matica iza ventilvara e sad mene zanima cemu ona sluzi....

nisam bas neki extra mehanicar pa volim pitat

P.S nemam slika jer momentalno nosim gamelu od moba

Offline grbi128

• Tržnica : (+3)
  • forumski skuteraš
  • Moj Skuter: dt125
  • Moja Kaciga: Airoh dome
  • MojSetup: Mhr replica,m2000,kevlar,delta,top plava,dell19,
  • MojSpuh: Yasuni R
« Odgovori #253 : 19 Ožujak, 2010, 01:46:57 »
danas sknio malo vario da vidim u kakvom su stanju rolice nakon skoro 6000 km...rolice su izlizane skroz na nekim mistima su skroz bijele..tako da ima udubina kako su se izlizale al et sva srica sta dolaze druge sa spuhom danas mi je poslan karburator trebao bi stic oko sride...e sad imam dva pitanja

1.dali netko zna koje su tvornicke postavke dellorta PHBG-DS 19 mm black
2.kad sam rastavljao vario prmjetio sam da ima jedna mala matica iza ventilvara e sad mene zanima cemu ona sluzi....

nisam bas neki extra mehanicar pa volim pitat

P.S nemam slika jer momentalno nosim gamelu od moba

znam da je igla w9,klipic 30...dizna ne sjecam se..ja mislim 75 ili 85... :) 

Offline x-plorer

• maxi forumaš
« Odgovori #254 : 19 Ožujak, 2010, 01:49:56 »
e hvala ma htio sam to znat da znam kako postelat kad sidne spuh pa da znam sta se nalazi u njemu...

Offline x-plorer

• maxi forumaš
« Odgovori #255 : 20 Ožujak, 2010, 15:49:05 »
evo ovako...opet problemi...sad sam se malo pozabavio oko prijenosa i tako ugl...prica je sljedeca....ventilvar koji sam zabunom uzeo nepase iako sam ga probusio izgleda da je dosta deblji ovi od minarelia nego od kopije mina...znaci ovako iza ventilvara ide jedna mala sajbica koju sam gore spominja pa nakon nje ide ventilvar pa ide onaj malo dio sto je povezan sa kurblom kad se deklo stavi...e sad kad ja to stavim taj malo dio sta je spojen sa kurblom nemoze sist i nemoze uvatit zube na radilici jer je izgleda ovaj dosta debilji tako da sada moram uzimat novi ventilvar bas za cpi-a steta propalo 120 kn....sve bi ja tom poslika al hebiga nemam na mobu kameru....malo sam detaljnije pogleda vario rubovi su dosta hrapavi a o rolicama da ne govorim vjerovatno su se zato i potrosile jer su klizale po toj hrapavoj povrsini, remen ima riseva po sebi vidi se da je potrosen.. al jos se nekako drzi...tako da je vrime za minjanje varia i remena...izbor je pao na hebo next vario snjim dobijem centralni i rolice...a sta se tice remena odlucio sam uzest malossi x-kevlar...u ponediljak mi napokon stize karb...pokusat cu nekako nabacit par slika....btw evo bas gledam ovaj stage6 drive face....dali netko ima iskustva snjim....cijena i nije neka al neznam kako funkcionira sta se tice hladjenja....
« Zadnja izmjena: 20 Ožujak, 2010, 16:07:35 x-plorer »

Offline Lord

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Labin
  • Moj Skuter: Luna i Derbi gp1-250
  • Moja Kaciga: Nolan N84
  • MojSetup: TP-Trophy
  • MojSpuh: Yasuni city R
« Odgovori #256 : 20 Ožujak, 2010, 20:40:52 »
Da sam ja na tvom mijestu nebi uzimao taj hebo next jer neznaš da li će ti odgovarat na radilicu,bolje kupi provijereno ono šta paše da ne bacaš pare...ja na svojoj luni imam polini (šifra iz polini kataloga je 241.655 ) 560kn a vidim da ti odgovaraju dijelovi od 2t china skutera (Peda, Luna, CPi, Keeway, Kingway, Sachs, Explorer, Longija...)

Offline x-plorer

• maxi forumaš
« Odgovori #257 : 21 Ožujak, 2010, 11:50:41 »
znam da mi pase sa sotalih copy mina masina....a ovaj hebo je bas za moj skut tako da ce pasat 100 posto...samo me ovaj ventilvar muci nezanm sta cu s njim...privlaci me ovaj drive face samo nezanm kako ce se ponasat...

Offline Lord

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Labin
  • Moj Skuter: Luna i Derbi gp1-250
  • Moja Kaciga: Nolan N84
  • MojSetup: TP-Trophy
  • MojSpuh: Yasuni city R
« Odgovori #258 : 21 Ožujak, 2010, 19:30:59 »
ma mislim sebi uzet ovaj ovaj malossi
http://www.sip-scootershop.com/EN/Products/M617151/Flywheel+MALOSSI+Aprilia+.aspx ili možda ovaj
http://www.sip-scootershop.com/EN/Products/P244030/Flywheel+POLINI+Italjet+Pista.aspx
pošto imam polini variomat
Mislim da bi on i tebi odgovarao,i meni je fora taj drive face ali opet neznam da li ce mi odgovarat a neda mi se zezat sa tokarima :)

Offline x-plorer

• maxi forumaš
« Odgovori #259 : 21 Ožujak, 2010, 19:45:20 »
evo ja sam narucio na kraju balade naraku ventilvar nadam se da ce bit ok...ja sam odlucio hebo vario.....