Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Evo malo i dokaza... http://www.thisoldtractor.com/gtbender/dellorto_slide_needle.htm#slide_needle_specifications_for_phva-phbn_carburetors_-_-a_slides-
Nisi u pravu A2 je jako spicasta i daje bogatu smesu na srednjim otvorimaA22 je previse tupa i daje siromasnu smesu na srednjim otvorima..A7 i A12 su najpovoljnijeg oblika i sa njima se jako dobro da nastelovati srednji spektar otvora gasa..
Iz tablice se vidi da je bolja A20 igla od A12. Razlika je u tome što je A20 šiljastija za 0.19 mm na dnu i proporcionalno je strmija kosina naspram A12 a kosina je iste dužine. Znači svaki otvor gasa iznad 1/5 gasa je malo bogatiji i to je točno to kaj meni fali na Yasuniju
Malo prije kazete da je najbolje i najlakse nastimat mjesavinu sa A7 iglom, a nakon toga kazete da je A20 bolja od A12 (odnosno A22) Pa sta sada? I na kojem zubu bi trebale biti te igle?
A22 i A20 nisu iste
A8 je takodjer zanimljiva igla, malo "siromasnija" od A7, ali opet bogatija od A20.Iprobao sam A7 i nije bas dobro lezala na mom setupu, previse je goriva propustala do 1/4 gasa, a recimo A12 premalo.
Malo prije kazete da je najbolje i najlakse nastimat mjesavinu sa A7 iglom, a nakon toga kazete da je A20 bolja od A12 (odnosno A22) Pa sta sada? I na kojem zubu bi trebale biti te igle?Citat: dhorvat - 19 Siječanj, 2010, 10:13:13A22 i A20 nisu iste
Mislim da nisi dobro razumio: a nakon toga kazete da je A20 bolja od A12 (odnosno A22)