Danas sam ponovno stavio TOP variomat kojeg sam jednom davno zamijenio za (u daljnjem tekstu čitaj G#VNO od) Multivara. Budući da je Multivar jako hvaljen variomat pogotovo za base klasu, danas sam se ponovno iznenadio kao i nekad davno kad sam prvi puta u moj motor stavio TOP vario. Dakle radi se o TOP nardo variomatu za kojega velika večina kaže da je isti ko serijski variomat i demantiram svaku točku te izjave a i demantirat će ga i video kojeg sam snimio
Prošlo je par godina od kad sam zamijenio multivara, puno toga sam naučio od onda o štelanju prijenosa i danas sam u roku 10 minuta dobio idealne performanse koje sam htio i nikako nisam mogao dobiti sa Multivarom. Našeg ponosnog člana
SlowRidera sam pozvao da proba TOP vario na svom roxu i doći će koji dan da se uvjeri.
Ajde prije nego počne filmić da kažem nešto o ugođaju u vožnji. Dakle motor kreće sa malo gasa (čitaj osminom gasa) i cijelo vrijeme je u powerbandu te dogura do nekih 60-65 po GPS-u
Osjeća se veći moment u svakom režimu za razliku od multivara, a ono najvažnije nema nikad rupe da ne želi dići okretaje. Ili skoče na idealne okretaje ili ako je brzina ispod 40 km/h onda malo više. I trenutno reagira na gas i dok diže okretaje istovremeno potegne. Kod multivara se događa da okretaji skoče i tek onda motor potegne, ko da "kasni"
E sad, multivar je imal katastrofalnu rupu na 40 km/h i nije htio dić okretaje. Kod TOP-a se događa OBRATNO, on skoči u malo previsoke obrtaje.
Znači moj trenutni setup je: DR evolution 68ccm (iliti TP trophy), Yasuni City R, Del'lorto PHBN 17.5 LS, TOP Nardo variomat, Malossi kevlar remen, serijske polutke, Hebo Racing R kvačilo sa njegovim plavim federčićima (cca kao žuti Malossi) u slabije nategnutom položaju, RMS zvono, bijeli Malossi centralni, rolice kombinacija 4.7 i 5.0, BGM primar 25% i ono najbitnije, Malossi "distanc" šajbica od 2 mm koju sam stavio između bolcne i ventilatora
Powerband je po ovim čukicama između 8200 i 9500 okretaja (makar ne potone previše ako su okretaji još veći što se doduše više NE dešava)
Moji cajgeri su umjereni po Garmin GPS-u do 85 i obrtaji su za 1000 manji nego na serijskim i ja imam oko 110 kila
Kažem čisto usporedbe radi.
Na startu mi je malo zatrokiral jer sam dugo na leru stajal dok se upalila kamera na mobitelu