Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
eto opet ja i novi problemi. Dns sjedim na kafi i prolazi murja 3 puta pokraj kafica i tri puta uspore i svaki put nesto bleje. Govorim frendu ako me ne zaustave u sljedeca tri to ce bit cudo. Par min kasnije krecem sa frendom u jednosmjernu i cap evo ih. Frend nema kacigu, voznja krivi smjer, bez retrovizora i jos par sitnica. Kaze frendu moes ic a ti kao ako imas neke prekrsaje od prije cu ti pisat a ako ne nikom nis. inace kazna je 2000kn i 2mj dozvola papa. Sad me zanima dal ce se ona moja voznja bez dozvole sa kojom sam proso samo sa ukorom teretit kao prekrsaj. jer ako da j****u onda
ma bili su on i treba i treba u blokic prepisivala podatke i to je to. Nisam dobio nikakav papir, cudno mi sta nije ni zvao preko motorole stanicu, kao da ce on to provjerit kasnije u stanici. a valdja nece nista bit
ne jer mu je to druga kazna a kazne se dupliraju ovisi o broju prekršaja .dakle prva je npr. 5000kn pa 10000kn pa 15000kn pa 20000kn.zato te je i pitao dali imaš kazni otprije jer onda zna kako ide.