Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: promjena masine na skuteru  (Posjeta: 6880 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Jandro

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bjelovar
  • Moj Skuter: Nista
promjena masine na skuteru
« : 06 Listopad, 2009, 22:21:32 »
ovako ,jel ima kakav zakon za to (tj. gluposti pitam, ima sigurno), al mene zanima kak i sta
ja sad mecem 500 masinu na runnerana oko se vidi da to nije original ,da je veca pun k itd itd
jel mi moze murijak sta srat za to?
kak vidjet kolko je to ccm masina?

za atest nisam lud da idem radit jel onda dabe radim ovo ako mi bude pisalo 500 u papirima, onda sam mogo kupit nexus i mir
a dimenziju felgi cu morati promijeniti
tj. sto ako ju nepromijenim i zaustavi me murijak i skuzi da to nisu felge 12''

mene zanimaju sankcije u slucaju felgi i masine
..::4T Powaa::..

Offline Jandro

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: promjena masine na skuteru
« Odgovori #1 : 07 Listopad, 2009, 18:20:36 »
nitko nista???

Offline paprikash

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Gracanica
  • Moj Skuter: benelli491, cpi, cbr
  • Moja Kaciga: šark
  • MojSetup: je polovan
  • MojSpuh: giannelli extra chrome
« Odgovori #2 : 07 Listopad, 2009, 20:09:52 »
za masinu ti neznam,ali sta mislis da stavis vece felge dok je jos stara masina pa onda atest s njima?  :dontknow:
a kasnije 500cc engine,neznam za RH ali kod nas u BiH niko nis ne gleda,radi sta hos hehe   :toothy10: :toothy10: :toothy9: :toothy9:

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #3 : 08 Listopad, 2009, 11:28:27 »
neće ti ništa reć, tj. nemože ništa ni dokazat jer br. mototra yse ne upisuje u prometnu, samo br šasije.
Za felge ti nezz točno, mislim da samo ti stave pod napomenu da si druge stavio,
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
« Odgovori #4 : 08 Listopad, 2009, 11:32:53 »
ako ti se namjeri neki murjak na tebe oduzima ti privremeno skuter i onda se rastavlja i mjeri se kubikaza..znam kad je frendu uzelo nrg-a sa 180 masinom da su rastavili i mjerili kubikazu... :toothy11:

Offline Zeljac

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Aprilia
  • Moja Kaciga: nosi se
  • MojSetup: nista zasad
  • MojSpuh: serijski
« Odgovori #5 : 08 Listopad, 2009, 11:35:22 »
k**ra* to ovi iz bj budu gledali  :toothy3: meni u papirima pise 130/60/13 a ja imam 140 ili 150/60/13 i nikada mi to nije gledo cak nije ni gledo masinu ..  :happy3:

Offline ..::IVKULJA::..

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • zdravka
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: žu-os
  • Moj Skuter: fixer
  • Moja Kaciga: morski pas
« Odgovori #6 : 08 Listopad, 2009, 12:57:09 »
odi na tehnicki i neka ti pod napomenu napise sadanju colazu felgi i to je to... frendu su na autu skinuli tablice,u papirima 14" a on imao 15 il 16 i morao je na vanredni tehnicki,pa uvest u prometnu velicinu felgi...a ovo za masinu,samo nemoj stavljati nikake kucelje,serdarevice i ostale fuserije,vozi se kulturno i niko te nece zafrkavat
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9

Offline Jandro

• maxi forumaš
« Odgovori #7 : 08 Listopad, 2009, 13:25:22 »
ako ti se namjeri neki murjak na tebe oduzima ti privremeno skuter i onda se rastavlja i mjeri se kubikaza..znam kad je frendu uzelo nrg-a sa 180 masinom da su rastavili i mjerili kubikazu... :toothy11:

u j#bo bi im ja majku kad bi to napravili

neznam sta bi bilo ni sta bi napravio tad, ali sam 1000% uvjeren u to da im ja nebi dao svoj skuter i svoju masinu da budale to rastavljaju
a ovo za kotace otic cu pitat na tehnicki jel j#bo ih pas ak cu opet nove papire morat vadit zbog kotaca ko zbog boje prosli put i onda me to sve nakraju pun k kostalo
nek napisu u napomenu i u k**ra*
svaka budala bi mogla shvatit da su stabilniji veci kotaci nego oni mali pa prema tome ja ''dobro'' radim, tak da to nebi nist protuzakoito trebalo bit

koji k**ra* i sad i na autu ak stavis vece felge i tanji profil guma
pa s kojom gumom se budes prije zaletio i izletio il sta vec, 195-65-15 il 225-45-17??
j#bo ih isus
promjer isti ostaje
tak sam alergican na te njihove zakone mamu im j****  :angry5: :angry5:

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #8 : 08 Listopad, 2009, 13:45:05 »
sve ja to kuzim i nebi im ni ja dao skuter da ga rastavljaju i ne znaci da ce do toga doc..ali na frenda su se namjerili i dosli sa papirom i jbg moras im dat skuter na tu jebenu provjeru..mislim ne moras al znas sta ti onda sljedi.. :toothy11: btw njegov je skuter u policiji vec vise od godinu dana..

Offline Jandro

• maxi forumaš
« Odgovori #9 : 08 Listopad, 2009, 14:58:39 »
a neznam
rijesit cu kotace u papirima da pise odgovarajuca dimenzija, slozit to sto bolje tak da se sto manje kuzi da je tu kemijano, seriski auspuh, tablica da se vidi i neki retrovizori i ne radit sranja i ok bi trebalo bit onda

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #10 : 08 Listopad, 2009, 15:02:35 »
ma sumnjam de ce bit tako rigorozni al samo sam ti htio rec da postoji mogucnost makar je mala..

Offline devil_ma-yela

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
« Odgovori #11 : 08 Listopad, 2009, 16:54:19 »
ma sumnjam de ce bit tako rigorozni al samo sam ti htio rec da postoji mogucnost makar je mala..
ne vjerujem da bi do toga došlo, pogotovo u bj-u! samo riješi te kotače da ti stave napomenu i nemoj privlačit pozornost na sebe i to je to, a kao i da bi neki policajci shvatili da je tu neki swap u igri!
::..kada se pije, pijem! kada se jede, jedem! kada se radi, NE SMETAM!!..::

teško je bit budala, konkurencija je velika!
 Bjelovar Team forum: http://bjteam.s2.bizhat.com/index.php?sid=bc65d012d58480086a3a34ff09d6226f&mforum=bjteam

Offline Jandro

• maxi forumaš
« Odgovori #12 : 08 Listopad, 2009, 17:16:18 »
ne vjerujem da bi do toga došlo, pogotovo u bj-u! samo riješi te kotače da ti stave napomenu i nemoj privlačit pozornost na sebe i to je to, a kao i da bi neki policajci shvatili da je tu neki swap u igri!

nisu problem ovi stari policajci, kurca on zna jel to je ta masina ili nije

problem su ovi mladi sto dolaze i sto ih je sve vise i vise, i medu njima svima moze bit neki i trknut starijeg i rec mu, cuj, ovo nije ta masina, ajmo ga malo jebat
jebes stare, novi su zajebani

Offline greenlite

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: čk
« Odgovori #13 : 08 Listopad, 2009, 18:12:14 »

u j#bo bi im ja majku kad bi to napravili

neznam sta bi bilo ni sta bi napravio tad, ali sam 1000% uvjeren u to da im ja nebi dao svoj skuter i svoju masinu da budale to rastavljaju
a ovo za kotace otic cu pitat na tehnicki jel j#bo ih pas ak cu opet nove papire morat vadit zbog kotaca ko zbog boje prosli put i onda me to sve nakraju pun k kostalo
nek napisu u napomenu i u k**ra*
svaka budala bi mogla shvatit da su stabilniji veci kotaci nego oni mali pa prema tome ja ''dobro'' radim, tak da to nebi nist protuzakoito trebalo bit

koji k**ra* i sad i na autu ak stavis vece felge i tanji profil guma
pa s kojom gumom se budes prije zaletio i izletio il sta vec, 195-65-15 il 225-45-17??
j#bo ih isus
promjer isti ostaje
tak sam alergican na te njihove zakone mamu im j****  :angry5: :angry5:

meni ta dimenzija 195 65 15 stoji u knjizici a imam 17 cola na autu... Da mi tu dimenziju upisi moram raditi atest koji stoji 1000kn i pitanje ako bi uopce prosal atest
a vjerujem da bi ista situacija bila i za skuter... Ak se ne varam samo ako se stave sire gume ide u napomenu

Offline gun_rider

• maxi forumaš
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: cvajo 180
  • Moja Kaciga: imam
  • MojSetup: a
  • MojSpuh: imam
« Odgovori #14 : 08 Listopad, 2009, 18:14:59 »
prva stvar šta te 99% padnura neće jebat za ništa ako je ostatak uredan...rega, kaciga, vozačka...
druga stvar...ako se i sa 500ccm zamaraš sa tim šta ako te zaustavi padnur...onda neznam :toothy11: gassssssssss
Servis skutera, lakiranje i popravak plastika na podrucju Splita i okolice
Info na PM ili 098/979-8453

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
« Odgovori #15 : 08 Listopad, 2009, 18:34:20 »
misliš da su i stariji plavci ludi i neobrazoovani.

mogao bi se zajebat i da starijim se neda jebavat sa nekime kod kojeg treba trošit puno vremena, oni ti vole jednostavne kazne a ovo prepuštaju mlađima.
Piaggio X9 250  Black Box

Offline Jandro

• maxi forumaš
« Odgovori #16 : 08 Listopad, 2009, 19:52:18 »
misliš da su i stariji plavci ludi i neobrazoovani.

mogao bi se zajebat i da starijim se neda jebavat sa nekime kod kojeg treba trošit puno vremena, oni ti vole jednostavne kazne a ovo prepuštaju mlađima.

ne to da su ludi i neobrazovani, nego da neki policajac od 40+ godina sigurno nezna kak izgleda koja je leader masina a koja quasar
to ja hocu rec

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #17 : 08 Listopad, 2009, 20:16:21 »
daj jandro koji ti je lol

nemaš nikakve brige oko toga, složi street legal look i vozi se ko čovjek, tu se zabrinjavaš koda si strpo na 50tku 500kubika loool ša ti je

preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline Jandro

• maxi forumaš
« Odgovori #18 : 08 Listopad, 2009, 20:23:51 »
daj jandro koji ti je lol

nemaš nikakve brige oko toga, složi street legal look i vozi se ko čovjek, tu se zabrinjavaš koda si strpo na 50tku 500kubika loool ša ti je

pa to mi je da nakon silnih novaca i truda i muke i svega doleti mi neki murjak i sjebe me u vezi svega
i sta onda, jebat mu mater

a neznam, vidjet cu pa kak bude bude

Offline shegy

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: PŽ-ZG-KA
  • Moj Skuter: aprilia sr ditek, jogurt, cr250
« Odgovori #19 : 08 Listopad, 2009, 20:51:27 »
napravi kak ti kaze iwo
obavezno na regu sa tablicom da normalno stoji retrovizore i sve to...
sto se tice colaze to rjesi da ti upisu pod napomenu... a mislim da te zbog masine nitko nece yebat...

jer pazi tvoj skuter je vec A kategorija i on nema (ima al tko ce ti to u hr provjeravati) propisano koliko smije ici i koliko smije imati KS i 4t je masina a u papirima pise 4t
KAD SI GLADAN, NISI SVOJ