Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Suvozac na motoru  (Posjeta: 3638 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline ivan007

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Gilera ST 200
  • Moja Kaciga: HJC IS-17ARMADA
Odg: Suvozac na motoru
« Odgovori #20 : 22 Rujan, 2009, 14:47:33 »
ja sam dobio 5000kn za neimanje a1 kategorije a B sam imo :icon_scratch: ko je lud nebudi mu drug :icon_thumright:
đaba se kurčiš i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebat ce ti dvogled .......XD

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
« Odgovori #21 : 22 Rujan, 2009, 20:39:53 »
kad ne citas zakon i naguzilo te ko budalu...
da si cita zakon pisa bi zalbu i nebi platia nista, meni stvarno nema logike da dobijete cestitku di tocno pisu clanci zakona po kojem vas terete i da ne pogledate to u zakon o sigurnosti prometa na cestama  :'(

u zakonu lipo stoji da je kazna 2000kn za kategoriju koja nije odgovarajuca polozenoj, a od 5 do 15 000 za neimanje vozacke uopce.

i ja nebudi lud da se ne prepiren oko pi*darija s tobon lipo sad otisa i pogleda VAZECI (trenutni) zakon o sigurnosti prometa na cestama

Citat:
Članak 223.

(1) U vozačku dozvolu upisuju se sve kategorije motornih i priključnih vozila kojima vozač ima pravo upravljati sukladno odredbama ovoga Zakona.
(2) Vozač ima pravo upravljati samo onim vozilima i kategorijama vozila koje su upisane u vozačkoj dozvoli.
(3) Novčanom kaznom u iznosu od 2.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač koji upravlja vozilom one kategorije koja nije upisana u njegovu vozačku dozvolu.

:icon_thumright:

« Zadnja izmjena: 22 Rujan, 2009, 20:44:52 Nikon »
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline ivan007

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Gilera ST 200
  • Moja Kaciga: HJC IS-17ARMADA
« Odgovori #22 : 23 Rujan, 2009, 00:38:07 »
tolko sam dobio 5 soma :dontknow: ali i da je 25 od mene nece dobit lipu ni sa tom ni predhodnih 6 kazna :hello:
đaba se kurčiš i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebat ce ti dvogled .......XD