Danas sam slagao Aeroxa od jednog frenda, brijem da je 2006. ili 2007. godina, ima 9000 km i skroz je serijala, motor full uščuvan
Prva stvar vezana uz ekspanzionu posudu za vodu. Iz neznam kojeg razloga je popucala dolje ispod blizu šerafa s kojem je stegnuta za motor i tu je voda pištila i ajde, našao je neku dihtmasu za temperature i privremeno rješio problem.
Druga stvar, možda malo više zabrinjavajuća. Rekao sam da mu curi vodena pumpa i da to treba pod hitno zamijeniti jer nije kapalo nego doslovce curilo. Preporučio sam mu set za reparaciju od Top Performancea jer smo dvije kupili i djeluju kvalitetnije od ostalih zamjenskih i košta samo 14 eura. Dobije se kompletno sve kaj dođe na onaj aluminijski poklopac, od propelera do zegerića. I kupio je na kraju RMS koji nema onaj plastični pokretač pumpe
Ali nije u tome problem, nego kad sam rastavljao vodenu pumpu koja nije nikad dosad rastavljanja (znači tvornička je bila) semering je bio naopako, odnosno ona strana s koje je onaj federčić je bila okrenuta prema van, a ona strana gdje su slova prema ležaju. Jel to normalno? Jer čini mi se da nije svejedno kako se stavi
Ja uvijek slova prema van stavim i nikad problema